Ogólne > Hydepark

Doigralismy sie w koncu Polskich produktow na polkach ;)

<< < (5/7) > >>

jayjay:
Ja rowniez bylem w Amber i faktycznie pustki, jak dla mnie osobiscie to bardzo srednio, o wiele przyjemniej przy prawie tej samej ilosci produktow jest w Babuni w Horsens do tego mozna tam zjesc na miejscu, bardzo mila obsluga i swieze wedliny na wage! Sa rowniez polskie napoje, co do pantow na butelkach to nie wydaje mi sie to prawda bo niektore napoje dostepne w netto czy innych sieciowkach tez nie posiadaja pantow ale moze sie myle. Tak czy inaczej, jesli faktycznie ktos ma smaka na cos naprawde polskiego to bardziej polecal bym Babunie, nawet jest u nich polska prasa :) w Amber, pusto, zimno, malutkie radyjko gra sobie na podlodze, obsluga chodzi nie wie w co rece wsadzic, byc moze z czasem bedzie lepiej ale pierwsze wrazenie bardzo srednie do tego fatalne logo :P

aarhusN:
sklep otwarty zostal tydzien temu i najciekawsze artykuly zostale sprzedane( nawet litewski ser bialy zostal wykupiony glownie przez polakow). to dopabuse poczatki i musza sie zorientowac co schodzi,tym bardziej ,ze wszyscy litwini(chyba jedna polka dla scislosci,ale przyjeta po dostawie towaru) ;). ceny maja przystepne,a mysle,ze sklep bedzie mozna ocenic za ok dwa miesiace. Jomir prawdopodobnie kupilas kapuste kwaszona,bo kiszonej to jeszcze nigdy tutaj nie widzialem (podobnie jak ogorkow kiszonych,a nie kwaszonych) a to olbrzymia roznica ;) trudno tez porownywac ten sklep do sieciowek,bo artykuly raczej niszowe na dunskim rynku ;)

roga:
a jak a to jest roznica miedzy kapusta kwaszona a kiszona?. Kwaszona = szatkowana, poddana kiszeniu poprzez zasolenie i fermentacje, czyli kwaszona to = kiszona, wedlug tej definicji przeczytanej na Google.

aarhusN:
roznica jest istotna roga ;) http://www.odzywianie.info.pl/przydatne-informacje/artykuly/art,Kiszona-kapusta-a-kwaszona-kapusta-roznice.html

Jomir:
Nie mam pojecia jaka kupilam.

Mysle, ze kwaszona i kiszona, to po prostu regionalizm.
Jestem ze Szczecina, nigdy nie slyszalam w tym miescie o kapuscie kwaszonej.

Mnie osobiscie jest wszystko jedno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej