Ogólne > Hydepark
Wybory 2015.
bart656:
Brak mi jest juz słow na tego człowieka. To jest jakis kabaret w wykonaniu Bredzisława.
http://wpolityce.pl/polityka/244397-komorowski-jak-marionetka-suflerka-doradza-prezydentowi-wszystkie-ludzkie-odruchy-wobec-obywateli-zobacz-wideo
newbie12:
No coz... jak dla mnie kabaret i to marnej jakosci odstawia Macierewicz ale jak ktos ma ochote isc do wiezienia za in vitro, miec znow cenzure w szkolach (a tak bylo za ostatich rzadow PiS), znow sie sklocic z sasiadami i isc na wojne z Rosja to prosze bardzo :)
newbie12:
Jesli ktos nie ma mozliwosci dojazdu do komisji wyborczej a chcialby wziac udzial w glosowaniu to moze to zrobic korespondencyjnie poprzez rejestracje na stronie www.ewybory.msz.gov.pl lub dzwoniac do ambasady.
Karte do glosowania dostaje sie poczta a jedyne co was kosztuje to znaczek zwrotny.
Niestety termin na zgloszenie tego rodzaju glosowania uplywa dzisiaj.
bart656:
Jaki mi jest wstyd, ze taki prymityw chce byc znowu Prezydentem.
Polacy opamietajcie sie.
http://wpolityce.pl/polityka/244249-to-trzeba-zobaczyc-hit-ze-spaceru-komorowskiego-prezydent-do-mlodego-czlowieka-jak-zyc-za-2-tys-znalezc-prace-i-wziac-kredyt-wideo
newbie12:
--- Cytat: bart656 w 14 Maj 2015, 22:45:55 ---Jaki mi jest wstyd, ze taki prymityw chce byc znowu Prezydentem.
Polacy opamietajcie sie.
--- Koniec cytatu ---
Wg Slownika Jezyka Polskiego: opamiętać się — opamiętywać się «odzyskać rozsądek»
Sugerujesz, ze ludzie zagladajacy na forum sa glupi i trzeba przemowic im do rozumu?
Bo ktos ma inne poglady niz ty? Mi sie nie podoba twoj kandydat, zreszta nawet jesli wygra to chyba wszyscy wiemy ze i tak nie on bedzie rzadzil a Jarus ale nie kaze ci glosowac na swojego.
Mysle, ze forumowicze sa doroslymi ludzmi i wiedza na kogo glosowac bez twojego grzmienia.
Ja tez jestem doroslym, dojrzalym czlowiekiem z ugruntowanym swiatopogladem i NIE ZYCZE SOBIE, by ktos mi mowil "opamietaj sie"!
Zreszta... jaki kandydat taki elektorat!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej