Ogólne > Hydepark

Wybory 2015.

<< < (7/22) > >>

newbie12:
a ja mam takie cos:  ;)

//www.youtube.com/watch?v=LAKPg-2nNTc

bart656:
Newbie12, Czy ty masz jakies problemy psychiczne.
To co znalazles jest żenujące. Zal mi ciebie jest.

czysio:
bart656 - jeśli dla ciebie prezydent Komorowski to prymityw to nie chcę myśleć jaki jest twój poziom intelektualny , pewnie bliski Macierewicza z Tworek...

bart656:
Czysio, prymityw to bardzo mało powiedziane. Jak nazwac mam Bredzisława? Widziałes jak wskoczył w butach na krzesło w Parlamencie ( było to w Japoni) i wykrzykiwał do generała Szogunie.

Jako Polak wstydzę sie za tego człowieka

Zobacz
//www.youtube.com/watch?v=7h_esvf-jtM

newbie12:

--- Cytat: bart656 w 16 Maj 2015, 09:34:51 ---Newbie12, Czy ty masz jakies problemy psychiczne.
To co znalazles jest żenujące. Zal mi ciebie jest.

--- Koniec cytatu ---
Dzieki za troske ale lepiej zatroszcz sie o siebie bo najwyrazniej sfrustrowany jestes. Ja jestem zadowolonym z zycia czlowiekiem, nie wymachuje krzyzem i nie nienawidze kazdego, kto ma inne poglady niz ja, nic nie mam do gejow, popieram in vitro i swobode kobiet do decydowania o swoim zyciu intymnym, wierze w dowody i ekspertow a nie w chore urojenia Macierewicza.

I w przeciwienstwie do ciebie mam na tyle oleju w glowie, zeby wiedziec ze obietnice Dudy to gruszki na wierzbie. Owszem, moze zmniejszyc wiek emerytalny, ladowac pieniadze w kopalnie i co tam jeszcze naobiecywal ale beda to tragiczne zmiany, ktorych skutki odczujemy za jakies 20 - 30 lat.
Zagraniczna prasa nazywa go nacjonalista populista, marionetka za ktorej sznurki pociaga Jaroslaw.

A to co robisz to zniewazanie glowy panstwa, za co grozi do 3 lat wiezienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej