Ogólne > Hydepark
Wybory 2015.
Jomir:
Nie zgodze sie z Toba.
Poszlam na glosowanie, nie udalo sie, przegralo moje stronnictwo, wiec narzekam na tych co wygrali.
Nie poszlam na glosowanie, wiec nie zrobilam nic by cos zmienic, wiec jakim prawem mam narzekac?
Jezeli jestes bierny, nie masz ochoty na zmiany, nie narzekaj na tych, co robia cokolwiek.
Takie jest moje zdanie.
cwsm111:
--- Cytat: Jomir w 18 Maj 2015, 18:52:24 ---Poszlam na glosowanie, nie udalo sie, przegralo moje stronnictwo, wiec narzekam na tych co wygrali.
Nie poszlam na glosowanie, wiec nie zrobilam nic by cos zmienic, wiec jakim prawem mam narzekac?
Jezeli jestes bierny, nie masz ochoty na zmiany, nie narzekaj na tych, co robia cokolwiek.
Takie jest moje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
Cos dla Ciebie Jomir.
//www.youtube.com/watch?v=MvCo3SAz1Ho
maro28:
//www.youtube.com/watch?v=mHMlqow82dA Już 13 czerwca w Aarhus, zapraszamy serdecznie. Na spotkaniu dowiesz się tego czego nie zobaczysz w TVN, TVP i POLSACIE!!! Książka która jest już bestsellerem w sieci Empik, chociaż ostatnio została wycofana z księgarń, i pewnie nie ma to nic wspólnego z kampanią prezydencką... Szczegóły na naszej stronie Klub Gazety Polskiej Aarhus https://www.facebook.com/events/631473356987096/
Jomir:
--- Cytat: cwsm111 w 18 Maj 2015, 19:18:02 ---
Cos dla Ciebie Jomir.
--- Koniec cytatu ---
I sprowadzamy sie do jednego: "to nie ja to oni".
Toolhead86:
Taki wybór to nie wybór.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej