Ogólne > Hydepark

Wybory 2015.

<< < (13/22) > >>

mietek:
Polecam

//www.youtube.com/watch?v=c9xWCcjESBA
//www.youtube.com/watch?v=r2esiwSFiCA

Miłego  weekendu

mietek:
Witam
jest cisza wyborcza,nie będąc pewien czy obowiązuje oba tylko w Polsce, czy również poza jej granicami? - na wszelki wypadek założyłem że, obowiązuje.
Dlatego też zachęcam obejrzenie filmów nie związanych z wyborami :

//www.youtube.com/watch?v=r2esiwSFiCA
//www.youtube.com/watch?v=uluxkpwcWrI
//www.youtube.com/watch?v=62o7rS_T89w

Pozdrawiam. Miłego weekendu.

newbie12:
No to witamy w średniowieczu  :)

lutek:
A jaki okres średniowiecza masz na myśli?...Początek...okres pełnego średniowiecza czy też jego schyłek?Za dużo jak widać oglądania i czytania medialnej propagandy a za mało samodzielnego myślenia.Wyłącz TVN...przestań czytać Onet....uwolnij szare komórki 8)

newbie12:
Moje szare komorki maja sie swietnie  :)

Byc moze jestes mlody i tego nie pamietasz ale PiS rzadzil w Polsce tylko 2 lata ale moze poszczycic sie wieloma osiagnieciami, m.in lustrowaniem wszystkich, wieloma aferami tasmowymi, zakladaniem teczek na wszystkich. kto, jak nie Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro i Antoni Macierewicz, na każdym kroku wietrzył "spiski" i szukał "winnych"?
cała Polska na podsłuchach, służby specjalne na każde zawołanie partii, która pod szyldami prawa i sprawiedliwości wprowadzała coś zgoła innego.
Wspomnieć trzeba też aferę WSI, po której wielu informatorów działających na rzecz polskiego wywiadu znalazło się w śmiertelnym niebezpieczeństwie. To za czasów PiS-u na oczach milionów widzów ze szpitali wyprowadzano w kajdankach lekarzy i niszczono nieprzychylnych władzy ludzi. A zagłuszanie telefonów podczas strajków pielegniarek? No i owiana mgłą tajemnicy sprawa Barbary Blidy... Można by wymieniać i wymieniać...

Cenzura w szkołach, kościół wtrącający się do każdej niemalże dziedziny życia, popsucie stosunków z sąsiadami, homofobia i psioczenie na UE, dzięki której jesteś tu gdzie jesteś i mozesz godnie żyć i pracować.

Prezydent Lech Kaczyński i jego słynne @spieprzaj dziadu@

Główne tematy dyskusji - aborcja, in vitro, bozia

Takie rządy PiS ja właśnie pamiętam a o mój umysł nie musisz się martwić bo mam jak najbardziej otwarty i na szczęście nie wyprany przez pseudokatolicką, zaściankową propagandę.

W Danii Kościół nie wypowiada się na tematy polityczne, w katolickiej Irlandii zezwolono na małżeństwa homoseksualne, kiedy Polska do tego dojrzeje?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej