Ogólne > Hydepark
Wybory 2015.
willy:
Pierwsze zadanie dla Prezydenta: "oddzielić czucie i wiarę od szkiełka i oka"
Realne?
bart656:
newbie12. Zacznij troche czytac ale ze zrozumieniem bo widze, że masz problemy.
newbie12
bart656:
http://wpolityce.pl/polityka/227863-miazdzacy-bilans-2014-roku-12-miesiecy-afer-skandali-i-kompromitacji-a-tusk-zadowolony-w-brukseli
newbie12:
--- Cytat: bart656 w 25 Maj 2015, 15:36:59 ---newbie12. Zacznij troche czytac ale ze zrozumieniem bo widze, że masz problemy.
newbie12
--- Koniec cytatu ---
zrozumieniem czego? twojej ideologii???
a skoro już przy rozumieniu jesteśmy... przeczytaj swoje wcześniejsze wypowiedzi to może zrozumiesz jak powiem, że z chamami, hejterami i prostakami nie rozmawiam. sorry, nie mój poziom.
Zdaje się, że już jedno ostrzeżenie za ton wypowiedzi dostałeś :-)
a jak mało to polecam art. 256 i 257 oraz art. 212 i 216 KK
lutek:
Ale Ty chcesz tu porozmawiać czy postraszyć paragrafami?
Aż tak młody nie jestem i doskonale pamiętam starania Macierewicza o lustrację...tą lustrację,którą zablokował miedzy innymi TW"Bolek" nasz były Prezydent rękoma Tuska,Mazowieckiego,Pawlaka i innych doprowadzając nocą do dymisji rządu Olszewskiego.Moim zdaniem nikt ktokolwiek miał czyste ręce i sumienie nie miał się czego bać....larum podnosili jak zwykle najbardziej "umoczeni".Co do WSI Ty widzisz tylko jedną stronę medalu....ujawnienie informatorów...szkoda,że nie widzisz też tła....jak wielką organizacją przestępczą było WSI...jak wiele szkód wyrządziła Polsce i jak wiele pieniędzy zostało wytransferowanych na Wschód.Sumliński o tym wszystkim pisze....ja wiem,że teraz to prawda nie wygodna dla elit bo okazuje się nagle,że państwem polskim rządzą marionetki kabusewane przez byłych generałów służb bo na wszystkich mają haki w szafach pancernych.Cały wachlarz przewinień PiSu tu wymieniłes a jakoś skrzętnie zapomniałeś w czym umoczony jest Komorowski:
-afera uczelniana
-afera gruntowa
-afera offsetowa
-afera marszałkowa
A to tylko jedna osoba...Prezydent Polski...a partia z której się wywodzi wały kręci podobne...chyba nie trzeba przypominać afer z ostatnich 7 lat?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej