Regionalne > Århus, Aalborg ...
Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego
Jomir:
Wasz czyli klerykalno pisowski.
Choc bogiem a prawda, coz mi do polskiego rzadu, sejmu czy prezydenta?
W zaden sposob nie wplywaja na moje zycie, maja co prawda czesc moich pieniedzy emerytalnych, ktore juz dawno zostaly sprzeniewierzone, wiec w jakiz wiecej sposob moga wplynac na moj los?
lutek:
Aaaa a Ty byś wolała aferzystę i krętacza?....no przykro mi ;D
A pozwól,że zapytam kto sprzeniewierzył Twoje pieniądze emerytalne?....Czyżby nie ten aktualny rząd,który ukradł pieniądze Polaków z OFE a którego czołową postacią jest Bronisław jakkolwiek by się od tego nie bronił? ;D
Co do kleryków...jestem jak najdalej od nich...dzieki Bogu sam umiem się przeżegnać i zmówić pacierz...żaden klecha nie jest mi do tego potrzebny.Ale jest też druga strona medalu....dzieki temu,że Polska to nadal silnie katolicki kraj i konserwatywny to nie ma i jeszcze pewnie długo nie będzie tej inwazji ciapaków a tutaj spodziewać się można już za jakieś 20-30 lat kalifatu i prawa szariatu.Gdzie będziesz wiała jesli tak się stanie?....zapewne do Polski od której tak się teraz odcinasz ;D
Jomir:
Jakze sie mylisz drogi kolego.
Wedlug podzialu unijnego, do Polski bedzie wyslana prawie najwieksza ilosc uchodcow z Syrii.
Nic tu katolicyzm nie pomoze.
Co do prezydenta, nikogo bym nie wolala. Nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia.
Natomiast generalnie w poliyce nie lubie skrajnosci i fanatyzmu.
Cenie sobie natomiast racjonalizm i zdrowy rozsadek.
happybeti:
--- Cytat: lutek w 25 Maj 2015, 19:56:47 ---Taki sam Nasz jak i Wasz...a co Ty już pół-dunka jesteś i nie szanujesz urzędu głowy państwa polskiego?
--- Koniec cytatu ---
Coś z tym szacunkiem do głowy Państwa Polskiego słabo u was było, skoro niePISmiennym przez gardło przejść nie chciało "Prezydent" czy "Premier", tylko było zawsze "Pan Tusk", "Pan Komorowski" ...
Za dialektyke Marks by was pochwalił, PISbolszewio :)
Ja się nie obawiam , że będę zmuszona wrócić do Polski :)- gdy oszołomstwo doprowadzi rękami ciemnego ludu do wystapienia Polski z Unii (jeden z postulatów PIs, jakby ktoś nie pamiętał ).
JA będe mogła poprosić o...azyl polityczny ;P.
Gorzej z wami, zwolennicy :))))
czysio:
Ci co głosowali na Dudę w sierpniu wracają do kraju po obiecane lepsze życie. Krzyżyk na drogę a my czekamy 5 lat w Danii...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej