Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Habanero:
--- Cytat: Jomir w 16 Lis 2015, 10:07:01 ---Moi drodzy i teraz powiedzcie mi prosze, co ja mam z Tymi Waszymi "ujami" zrobic?
Wiem, wiem, cytujecie "wielkich" tego swiata, ze to argumenty (dosc mocne) w dyskusji,
Tylko ja sie tak obawiam, ze zaraz sie znajda i inne cytaty, a pozniej, ze "neologizmy" itp.
Bardzo prosze, nie stawiajcie mnie pod sciana. Rowne prawa dla wszystkich, ok?
--- Koniec cytatu ---
Uje się nie kreskuje :D :D :D Uśmiechnij się
tu też poprawię. Myślę że jest różnica między wrzuceniem czasem jakiegoś cytatu, nawet zawierającego wulgaryzm a nagminnym (nad)używaniem wulgaryzmów czy obrzucaniem nimi kogoś w dyskusji
Jomir:
Jest ! Ale problem w tym, ze nie wszyscy to dostrzegaja. I Zaraz bedzie, ze kumoterstwo, nepotyzm i bog wie co jeszcze.
cwsm111:
--- Cytat: Jomir w 16 Lis 2015, 17:18:07 ---est ! Ale problem w tym, ze nie wszyscy to dostrzegaja. I Zaraz bedzie, ze kumoterstwo, nepotyzm i bog wie co jeszcze.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie sie nozyce odezwaly
happybeti:
Dlatego właśnie prosiłam o usunięcie tamtego posta.
@ Habanero.
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to właśnie "polscy patrioci " (by nie napisac dosadniej, mam na takich swoje określenie ) , ciągle używali słowa "mainstream" , "media mainstreamowe" itp. Ja, jak zauwazyłeś, JEDYNIE ich cytowałam. Z pretensjami do autorów, nie do mnie.
Tak samo z "ciemnym ludem " 8). Jest jeden, jedyny w swoim rodzaju, okreslony tak przez Kurskiego i nie odbierajmy mu tego zaszczytnego miana. Czytelników "Wyborczej" itp., nazywaliście "lemingami". To ja już wolę być lemingiem,lewakiem, niż ciemnym ludem :). Tego zaszczytrnego miana nie mam zamiaru wam odbierać, cieszcie się nim do woli.
happybeti:
--- Cytat: cwsm111 w 16 Lis 2015, 18:36:36 ---
Wlasnie sie nozyce odezwaly
--- Koniec cytatu ---
???
Że co ? Ziemia do cwsm!
A kto niby miał się odezwać, jak nie moderator ? Ty w ogóle rozumiesz, o czym była mowa? bo mam wrażenie, że nie bardzo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej