Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (38/83) > >>

zpatentem:

"Spieszę wyjaśnić ,ponieważ mam obawy  ze dowcip odczytywany jest jednostronnie.
Wiecej przemocy wobec kobiet w europie jest akurat w Danii".

Jakbys napisal, ze jest wiecej przemocy kobiet wobec mężczyzn to bym sie, kiwajac glowa, zastanowil. W komentarzu do tego polskiego artykulu podkreslono subiektywnosc tworzenia tego typu statystyk .

Ukrywajac sie w Danii juz od dawna, stwierdze, ze bojka jako element dyskusji rodzinnej jest tutaj nieslychanie rzadki. Dunczycy genetycznie sa na to nie przygotowani. Rozroby rodzinne to raczej obcokrajowcy i to czesto ci o ciemniejszej karnacji.

cwsm111:

--- Cytat: zpatentem w 09 Gru 2015, 16:16:47 ---Spieszę wyjaśnić ,ponieważ mam obawy  ze dowcip odczytywany jest jednostronnie.
Wiecej przemocy wobec kobiet w europie jest akurat w Danii".

Jakbys napisal, ze jest wiecej przemocy kobiet wobec mężczyzn to bym sie, kiwajac glowa, zastanowil. W komentarzu do tego polskiego artykulu podkreslono subiektywnosc tworzenia tego typu statystyk .

Ukrywajac sie w Danii juz od dawna, stwierdze, ze bojka jako element dyskusji rodzinnej jest tutaj nieslychanie rzadki. Dunczycy genetycznie sa na to nie przygotowani. Rozroby rodzinne to raczej obcokrajowcy i to czesto ci o ciemniejszej karnacji.

--- Koniec cytatu ---

Jakiego linka , nie za bardzo wiem o co biega.

Jezlei ktos ma ochote poczytac .

http://www.racjonalista.pl/index.php/s,38/t,40075

cwsm111:

--- Cytat: Jomir w 09 Gru 2015, 08:01:48 ---Jestem na starcie w stanie wymienic trzy osoby, ktore Betke lubia!
I jeszcze nigdynie  slyszalam, by plakala, z powodu niepopularnosci.
NIe znasz Bety. Ja znam, poznaly ja tez inne osoby, ktorym pomogla.
Ale jako skromna osoba, tym sie nie chwali.
No, ale jej chociaz dowaliles  ;D
--- Koniec cytatu ---

A to oznacz ze jej nie lubię ? wręcz przeciwnie ,zdziwiłabyś sie.tak samo jak ja poza wirtualna zeczywistoscia jestem ,milym ,uczynnym i przystojnym młodzieńcem.

Jomir:
NO popatrz jak sie dobralismy - sami mlodzi, mili i kulturalni ludzie :) a mordobicie na calego, az stolki z knajpy przez okna leca :)
Milego wieczoru mily czlowieku  ;D

cwsm111:
Akurat załapałem sie na ten komentarz, ze to się nie skończyło banem , to jestem zaskoczony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej