Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (40/83) > >>

happybeti:
Zpat, wiesz, co jest najgorsze w tym wszystkim?
Że to nie są jakieś kurioza, ewenementy. To jest na porządku dziennym i w Polsce niektórych to oburza, ale nikogo nie zaskakuje i nie dziwi.
Dziś np słynny "ojciec-dyrektor" , spod znaku Sam Wiesz Jakiego radia, zbeształ prezydenta, premier i ministrów. W Wyborczej jest artykuł.
A wypowiedź Kaczyńskiego, że nawet ci, którzy "nie mają łaski wiary", będą musieli się podporządkować "przewodniej roli KK w Polsce" ?Na tychże urodzinach powiedziana.
Ech, duuużo by pisac...
Jak to powiedział Michalczewski- "Do tej pory się z nas podśmiewali. Teraz już będą tylko patrzeć z politowaniem".

Jomir:
Juz patrza...

Habanero:

--- Cytat: happybeti w 11 Gru 2015, 02:52:22 --- Gdy nie masz merytorycznych argumentów, przechodzisz do wyzwisk .Panie "kulturalny".

--- Koniec cytatu ---

robię co mogę żeby dociągnąć do Twojego poziomu... ale jak widać na załączonym obrazku, nie wszyscy mogą

Habanero:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Philippe-Legrain-Unia-Europejska-wlasnie-sie-rozpada-ryzyko-Brexitu-jest-bardzo-realne,wid,18035482,wiadomosc.html

Źródło kiepskie, ale artykuł dość ciekawy

roga:
19.11.2015 Habanero oswiadczyl (cytuje): ....bawcie sie dobrze....na szczescie znam kilka miejsc w sieci, gdzie mozna normalnie porozmawiac... bawcie sie dobrze, ja nie mam czasu na takie przepychanki. Nie sil sie na odpowiedz, bo juz tu nie wejde....

Minelo tylko 21 dni i 10.12.2015 i juz sie stesknil, ale za czym?. Byl juz z powrotem, ale z czym?. Oto jego pierwszy post po tej przerwie

Jomir jak masz kompleksy to idz do specjalisty......pomoze Ci....

Nie jestem zaangazowanym uczestnikiem tej dyskusji i tylko neutralnie moge stwiedzic (moja ocena), ze z przyjemnoscia czytam wypowiedzi Happybeti, nie zawsze bedac z nia w zupelnosci zgodnym, repektujac jej zdanie i jej spojrzenie na sytuacje.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej