Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
bikerboy:
Roga , definicja wolnego forum polega na tym aby kazdy mogl wyrazic swoja zlota mysl ( oczywiscie nie obrazliwie ani wulgarnie ) a towarzysz-ka JOMIR zachowuje sie jakby nalezalo to forum to tylko do niej-go , to co jej-jemu nie pasuje jest zaraz wysylane w kosz ... prosze pamietac ze krytyka w terazniejszych czasach jest czyms na porzadku dziennym ...... Dlatego jest to dla pewnej grupy ludzi mega IRYTUJACE , tak uwazam.......... :(
Habanero:
--- Cytat: roga w 12 Gru 2015, 12:33:10 ---
Minelo tylko 21 dni i 10.12.2015 i juz sie stesknil, ale za czym?. Byl juz z powrotem, ale z czym?. Oto jego pierwszy post po tej przerwie
Jomir jak masz kompleksy to idz do specjalisty......pomoze Ci....
--- Koniec cytatu ---
Coś Ci się pomieszało Rogasiu ;) Jesteś pewny/a że to mój pierwszy post ? Chyba że to jedyny, który nie został usunięty... To masz prawo tkwić w błędzie
Habanero:
--- Cytat: bikerboy w 12 Gru 2015, 15:01:07 ---Roga , definicja wolnego forum polega na tym aby kazdy mogl wyrazic swoja zlota mysl ( oczywiscie nie obrazliwie ani wulgarnie ) a towarzysz-ka JOMIR zachowuje sie jakby nalezalo to forum to tylko do niej-go , to co jej-jemu nie pasuje jest zaraz wysylane w kosz ... prosze pamietac ze krytyka w terazniejszych czasach jest czyms na porzadku dziennym ...... Dlatego jest to dla pewnej grupy ludzi mega IRYTUJACE , tak uwazam.......... :(
--- Koniec cytatu ---
Sporo prawdy w tym co piszesz @bikerboy. Doceniam Twój obiektywizm. Ale trzeba Ci pamiętać że pisząc takie rzeczy narażasz się na zostanie kolejną ofiarą "polowania na czarownice". Cała ta "władza" tego forum jest całkiem jak władza komunistyczna; możesz o niej pisać , pod warunkiem że piszesz dobrze
vordingborg:
Jakaś Q....a psuje mi reputacje !!! Nic to jedziem dalej :D
//www.youtube.com/watch?v=Jjnm0xP3i-Q
zpatentem:
Habanero,
Jomir kasowala twoje posty bo bluzgales.Moderuje ona te forum bezinteresownie, dla mnie i wielu innych bylaby ta funkcja bestialskim masochizmem i jest tu, nalezy przyznac, porzadek, pomimo oczywistych genow warholstwa u wielu forumowych partycypantow.
Jestem pewny, ze twoje posty, dosc czesto zreszta nieco kontrowersyjne dla wielu, nie beda usuwane, o ile nie beda zawieraly agresywnych i obrazliwych okreslen wobec inaczej myslacych.
Nie dyskutuj za duzo tylko opowiadaj o sobie, twoich powalkach i osiagnieciach, pierwszych dnach w DK, badz zabawny bo masz na to potencjal, sadze.
Z prof.Rogi nie zartuj bo byl on dolnoslaskim mistrzem w zapasach jak i rowniez brydza z dziadkiem, ma tez doktorat w sztuce voodoo, a po za tym jest podatkowym i "pobytowym" ekspertem ktory skutecznie pomogl licznej i skolowanej grupie "nowych".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej