Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
happybeti:
Bardzo mi milo, roga, cenie sobie Twoje zdanie :).
Bikerboy- to jest forum PRYWATNE, gdzie obowiazuja zasady wyznaczone przez WLASCICIELA, Willego. M. in. te, ze nie uzywamy wulgaryzmow itp.
Willi, jako wlasciciel i Admin forum, odpowiada za to, co tu sie publikuje.
Nie ma zadnego problemu, by zalozyc wlasne forum i wprowadzic na nim swoje reguly, nikt nikogo sila na tym forum nie trzyma, to twoja wlasna, autonomiczna i dobrowolna decyzja. Jesli nie czujesz sie tu komfortowo z powodu moderacji...coz...jak to pisal pewien osobik, uwazajacy sie za kulturalnego, sa inne, "przyjazne " miejsca.
Ja tam na przyklad nie wchodze, nie rozumiem wiec ludzi, ktorzy szukaja zadymy na calkiem nie-politycznych, ogolnotematycznych forach.
Ale zaczepki plazem nie puszczam ;).
Wiec nie liczcie, pisowcy, ze odpuszcze.
No way, nie ma tak dobrze, nadl bede wytykac i pokazywac , co zlego robia wasi idole.
Uwazam, ze to moj obywatelski obowiazek- brak zgody na zlo i lamanie prawa- w kazdym jego aspekcie
vordingborg:
HB pozwolisz że zapytam ;)
To gdzie był twój obywatelski obowiązek jak poprzednia ekipa łamała prawo- w kazdym jego aspekcie?
Pachołki Brukseli i sprzedajne świnie z PO!!!
Teraz głowa cię boli ???
Może to ci pomoże
//www.youtube.com/watch?v=M6wRnouGZFQ
Jomir:
To jest post, za ktory Habanero otrzymal ostrzezenie:
Testowisko - Śmietnisko / Odp: Komentarze powyborcze?
« dnia: 10 Gru 2015, 05:30:32 »
Cytat: happybeti w 10 Gru 2015, 03:48:01
Ja???
Płaczę na forum, ze nikt mnie nie lubi???
Pomyliłeś mnie chyba z kolegą Habanero,
ty chyba nieźle ćpasz, bo nikt przy zdrowych zmysłach takich bzdetów nie pierdoli !!! A kolegów to sobie poszukaj wśród swoich
Czy naprawde chcecie by forum zeszlo do takiego poziomu ?
Dodam, ze cytowany powyzej post mojej przyjaciolki usuneleam rowniez.
Habanero:
--- Cytat: zpatentem w 12 Gru 2015, 18:44:25 ---Habanero,
Jomir kasowala twoje posty bo bluzgales.Moderuje ona te forum bezinteresownie, dla mnie i wielu innych bylaby ta funkcja bestialskim masochizmem i jest tu, nalezy przyznac, porzadek, pomimo oczywistych genow warholstwa u wielu forumowych partycypantow.
Jestem pewny, ze twoje posty, dosc czesto zreszta nieco kontrowersyjne dla wielu, nie beda usuwane, o ile nie beda zawieraly agresywnych i obrazliwych okreslen wobec inaczej myslacych.
Nie dyskutuj za duzo tylko opowiadaj o sobie, twoich powalkach i osiagnieciach, pierwszych dnach w DK, badz zabawny bo masz na to potencjal, sadze.
Z prof.Rogi nie zartuj bo byl on dolnoslaskim mistrzem w zapasach jak i rowniez brydza z dziadkiem, ma tez doktorat w sztuce voodoo, a po za tym jest podatkowym i "pobytowym" ekspertem ktory skutecznie pomogl licznej i skolowanej grupie "nowych".
--- Koniec cytatu ---
Zdarzyło mi się ubarwić którąś tam wypowiedż... ale niue pytaj czy ja to zrobiłem, zapytaj kiedy i dlaczego to zrobiłem... akcja>reakcja. Wszedłem całkiem cicho i spokojnie i tylko napisałem co sądzę o sytuacji powyborczej w kraju i co ? Nie przypadło to do gustu forumowej gwiazdce i zaczęła się jazda; "ciemny lud" , "schizofrenia" itd. Nawet nie omieszkała na siłę wkleić mnie w konkretną partię polityczną kompletnie mnie nie znając, co więcej! Zostałem nazwany faszystą i kilkakrotnie zarzucono mi sympatyzowanie z jakimiś tam brunatnymi barwami.... I TO JEST W PORZĄDKU WEDŁUG CIEBIE ? Lub bardziej Was... bo TWA nagle się rozrosło. Polowanko na czarownice że tylko pozazdrościć; wybiórcze czytanie postów i nagle tylko moja wina. Przy okazji Rogasiowi należy się Złota Łopata za odkopywanie moich stareńkich postów i dodatkowo order UB za determinację w udupianiu ludzi. Czy żartuję z niego ? Nie, po prostu całe to zajście jest tak idiotyczne że aż śmieszne, dlatego odpuściłem sobie wszelkie emocje na rzecz zwykłego , szczerego śmiechu. Mistrzem w zapasach też byłem, w stylu klasycznym, województwo nieistotne, jestem też weteranem elitarnych jednostek wojskowych i działań wojennych poza granicami kraju... mógłbym jeszcze sporo wymienić, ale nie chodzi o przechwałki, chodzi o to że dla mnie nie ma taryfy ulgowej z tego tytułu. Dlaczego więc ja miałbym takową stosować wobec kogokolwiek? To chyba tyle.
Habanero:
--- Cytat: Jomir w 12 Gru 2015, 21:16:21 ---
Czy naprawde chcecie by forum zeszlo do takiego poziomu ?
Dodam, ze cytowany powyzej post mojej przyjaciolki usuneleam rowniez.
--- Koniec cytatu ---
A nie raczyłaś zauważyć że zejście do takiego poziomu zapoczątkowała Twoja wcześniej wspomniana przyjaciółka ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej