Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
happybeti:
Nie rozsmieszaj mnie tym "nie kradl".
Zlodziej i oszust na oszuscie i zlodzieju.
Duda- kilometrowki do Nowego Tomysla.
Szef Senackiej komisji Budzetu i Finansow- Bierecki , ktory nie dosc, ze ukradl pieniadze na ubezpieczenia wkladow w SKOKach , to jeszcze trzyma je w Luksemburgu.
A pan Morawiewcki Junior ? Nie jest to tak znienawidzony przez was "bankster" ? Petru zly, Morawiecki dobry ? TAK TO DZIALA ?
Ja wiem, ze akurat te osoby bezposrednio w rzadzie nie sa. Ale o nich akurat wszyscy wiedza.
Pytanie za 100 punktow- KONKRETY poprosze- kto i co UKRADL z rzadu Tuska ? Ale tak szczegolowo prosze, nie ogolnikami. Zadowoli mnie nazwisko i czyn danej osoby, co to "nakradla".
Rzucac oszczerstwa jest latwo, trudniej juz udowodnic , nie ?
Nie badz smieszny.
Gdyby Ziobro na nich cokolwiek mial, juz w swietle reflektorow z kajdankami na rekach byliby prowadzeni do aresztu. Znamy ten model dzialania pana ministra . Nawet jak nic nie mial, to sfingowal. Za co zreszta teraz Panstwo placi ludziom odszkodowania.
Kazdy juz widzi, ze ten rzad pograza Polske, jej pozycje, gospodarke, w tempie blyskawicznym.
Tylko tacy z klapkami na oczach wciaz mowia, ze zmiana jest "dobra"
cwsm111:
A jakaś afera doczekała jakiegokolwiek finału?
Oprócz afery Rywina coś doczeklo szczęśliwego zakończenia z wyrokiem skazujacym?
To jest parasol ochrony w stylu w jakim rozpostarty został min. nad poslem Burym ,doczytaj sobie ,moze to jest problemem naszej polityki.
Nie bądź hipokrytka -http://synonim.net/synonim/kradzie%C5%BC
To ze cos nie podlega pod paragraf ,a poprzez kulturę polityczna i niestety przyzwolenie społeczne,można zamienić kradzież na coś ,co rozmyje sie w pamięci wyborcy.
Pamięci złotej rybki.
happybeti:
Parasol...
A bandyte Kaminskiego sie uniewinnia 8)
cwsm111:
--- Cytat: happybeti w 28 Maj 2016, 20:56:49 ---Parasol...
--- Koniec cytatu ---
No nie jestem zdziwiony-niczego nie zrozumiałaś.
ba, idąc dalej......
A bandyte Kaminskiego sie uniewinnia 8)
[/quote]
Uwaga trudne słowo -uniewinnienie i ułaskawienie. Jest w tym różniąca taka sama jak miedzy węglem kamiennym i kamieniem węgielnym ,czy picem w Szczawnicy od szczania w piwnicy.
Habanero:
--- Cytat: cwsm111 w 28 Maj 2016, 22:04:13 ---
Uwaga trudne słowo -uniewinnienie i ułaskawienie. Jest w tym różniąca taka sama jak miedzy węglem kamiennym i kamieniem węgielnym ,czy picem w Szczawnicy od szczania w piwnicy.
--- Koniec cytatu ---
100/100
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej