Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
happybeti:
Pisalam w pospiechu, fakt, pomylilam slowa. Macie swoje 5 minut satysfakcji 8).
Oczywiscie, ze ulaskawil, nie uniewinnil.
Ale to oznacza tylko tyle, ze bandyta, z wyrokiem za przekroczenie uprawnien i naduzycia wladzy, jest szefem sluzb. Takie rzeczy tylko w Kaczkolandzie.
Bardzo podobala mi sie Pani Premier Norwegii, ktora zapytala Dude wprost, kiedy w Polsce znow bedzie przestrzegane prawo.
Z drugiej strony- to bardzo przykre, kedy Prezydent Polski jest traktowany "na salonach" jak ostatni smiec, ktorego mozna lekcewazyc i przywolac do porzadku. No, ale solidnie sobie na to zapracowal :/...
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 29 Maj 2016, 04:20:12 ---
Bardzo podobala mi sie Pani Premier Norwegii, ktora zapytala Dude wprost, kiedy w Polsce znow bedzie przestrzegane prawo.
--- Koniec cytatu ---
Oświeć mnie Becia i napisz proszę które to prawo nie jest w Polsce przestrzegane. Nie czytam kłamstw Szechtera i nie bardzo wiem o czym mówisz.
--- Cytat: happybeti w 29 Maj 2016, 04:20:12 ---Z drugiej strony- to bardzo przykre, kedy Prezydent Polski jest traktowany "na salonach" jak ostatni smiec, ktorego mozna lekcewazyc i przywolac do porzadku. No, ale solidnie sobie na to zapracowal :/...
--- Koniec cytatu ---
Wiem, wiem... Lepszy był prezydent który jak ostatni śmieć na tych "salonach" się zachowywał ;)
happybeti:
--- Cytat: Habanero w 29 Maj 2016, 10:01:31 ---
Oświeć mnie Becia i napisz proszę które to prawo nie jest w Polsce przestrzegane. Nie czytam kłamstw Szechtera i nie bardzo wiem o czym mówisz.
--- Koniec cytatu ---
To zacznij .
Troche wiedzy nigdy nie zaszkodzi.
A tak w ogole, to moze niech pani Premier Norwegii cie oswieci, co miala na mysli 8)
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 29 Maj 2016, 18:04:26 ---To zacznij .
Troche wiedzy nigdy nie zaszkodzi.
A tak w ogole, to moze niech pani Premier Norwegii cie oswieci, co miala na mysli 8)
--- Koniec cytatu ---
Ehehehehehehehehehehe....heheheheheheh :D :D :D Nawet przez myśl mi nie przeszło że potrafisz opowiadać takie dobre kawały :D
Odnośnie wypowiedzi pani Premier Norwegii to przecież Tobie się ta wypowiedź tak bardzo podoba
cwsm111:
Akurat materiał z przed kilku dni,wymiana uprzejmości miedzy Hollandem a Sarkozym.
"W Polsce widziałem już u władzy braci Kaczyńskich. Szanowali oni europejskie zasady i oddali władzę po przegranych wyborach" - odpowiedział Sarkozy i dodał, że "po 50 latach komunistycznego jarzma, Polska i Węgry to sprawnie działające demokracje".
Oraz odpowiedz Hollanda.
Widzę, że były prezydent Republiki myśli, że to, co dzieje się na Węgrzech i w Polsce, jest cudowne. Cóż, ja nie chcę takiego społeczeństwa - podkreślił Hollande.
I mamy jasność, cześć światowych polityków i głów państw którym wychodzi najlepiej w rozdawanie nieswoich pieniędzy - (w nawiasach będzie wersja dla HB (socjaliści))do tego dorzucimy tych dla których obecna zmiana(władza ustawodawcza i wykonawcza w jednych rekach) będzie kolidować z interesami mniej lub bardziej legalnymi ( Merkel i spółka).
A na końcu obawa ze państwo które w Brukseli potrafi klepnąć wszystko o co się jest w stanie podsunąć( jezeli mnie pamięć nie myli, ustawa przemocowa)nie będzie wstanie poprzeć największego kretynizmu.
Nie bardzo widzę ujadania ze strony tych którzy znają znaczenia słowa (waga HB trudne słowo) DEMOKRACJA.Oraz sceptycznie patrzą na usilne forsowanie multikulti w europie ,czy tez dzielenie członków ue na gorszych i lepszych.
Co do pani z norwegi ,hmm je odczytuje to jak i inne pokwikiwanie jako Zmiatanie miotłą nieba stojąc po kostki w gównie. ,widać jednak ze to jest woda na młyn mediów polskojęzycznych.
Niech pani premier zainteresuje się sytuacja białej mniejszości w Niemczech ,wielce prawdopodobnej dezercji WB z EU.łamaniem wolności na Węgrzech,przegraniu o włos z następca hitlera w Austrii.
A najlepiej gdyby większa uwaga zwróciła na sytuacje ekonomiczna Norwegi ,emigranci ,tania ropa i gaz......
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej