Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (81/83) > >>

Habanero:

--- Cytat: happybeti w 30 Maj 2016, 09:34:38 ---Wybiorcze postrzeganie rzeczywistosci ?
Rydzyk jest wolnym czlowiekiem?
Coz, to samo mozna powiedziec o kimkolwiek innym.

--- Koniec cytatu ---

Rydzyk jest tylko biznesmenem, nie reprezentuje Państwa Polskiego w żaden sposób. Nikt też nie opłaca jego wyjazdów. Nie lubię gościa i niezbyt sie nim interesuję

--- Cytat: happybeti w 30 Maj 2016, 09:34:38 ---Co do Targowicy- poczytaj zrodla historyczne , to sie dowiesz, KTO wchodzil w jej sklad i jakie byly jej cele. Uzywanie pojec, ktorych sie nie rozumie, niezbyt dobrze swiadczy o czlowieku.

--- Koniec cytatu ---

Gwarantuję Ci że poległabyś w przedbiegach gdybyśmy stanęli w szranki tak z historii Polski , jak i historii powszechnej ;) Mierz siły na zamiary Becia bo znowu potkniesz się o własną koszulę i będziesz miała pretensje do całego świata ;)

happybeti:
Slowa, slowa, slowa...nie poparte niczym....Jak zwykle, Habanero ::)
Wyjazdy Rydzyka od teraz oplaca rzad, hojna raczka sypiac milionami dotacji .
Przedtem babcie-emerytki same musialy sie zrzucac.
I nie pomniejszaj roli Rydzyka .
to nie tylko biznesmen (a raczej oszust i zlodziej, uzywajac pewnego jezyka  ;) ). Jego rola we wskazywaniu elektoratowi PIS, na kogo maja glosowac i co myslec o przeciwnikach, jest nie do przecenienia.Zreszta  tak za darmo, "na piekne oczy", tych milionow od rzadu nie dostal, to byl deal- ja wam-wy mnie. Jesli chcesz udawac,  ze Rydzyk w Polsce nie ma zadnego znaczenia, twoja sprawa.

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 30 Maj 2016, 16:02:41 ---Slowa, slowa, slowa...nie poparte niczym....Jak zwykle, Habanero ::)
Wyjazdy Rydzyka od teraz oplaca rzad, hojna raczka sypiac milionami dotacji .
I nie pomniejszaj roli Rydzyka .
to nie tylko biznesmen (a raczej oszust i zlodziej, uzywajac pewnego jezyka  ;) ). Jego rola we wskazywaniu elektoratowi PIS, na kogo maja glosowac i co myslec o przeciwnikach, jest nie do przecenienia.Zreszta  tak za darmo, "na piekne oczy", tych milionow od rzadu nie dostal, to byl deal- ja wam-wy mnie. Jesli chcesz udawac,  ze Rydzyk w Polsce nie ma zadnego znaczenia, twoja sprawa.
--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie nadużywam słowa Hiopkryzja ,jedna jak widac inaczej sie nie da..........

Poszukaj sobie ( a to nie jest tajemnica )ile państwo wpompowało w gazete Szechtera ( i inne polskojęzyczne media typu ,TVN) poprzez wykup reklam i komunikatów po prenumeratę dla urzędów.

Habanero:

--- Cytat: cwsm111 w 30 Maj 2016, 16:59:59 ---

Poszukaj sobie ( a to nie jest tajemnica )ile państwo wpompowało w gazete Szechtera ( i inne polskojęzyczne media typu ,TVN) poprzez wykup reklam i komunikatów po prenumeratę dla urzędów.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego teraz Szechter ujada jakby mu ktoś pieprzu pod ogon nasypał ;)

Habanero:

--- Cytat: happybeti w 30 Maj 2016, 16:02:41 ---

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy musiały. Chciały to dawały, ich pieniądze, ich sprawa. Ja nie chcę to nie daję a one jak chcą to co mnie do tego ?  Widzę że o to też Cię boli wiadoma część ciała...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej