Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (82/83) > >>

happybeti:

--- Cytat: Habanero w 30 Maj 2016, 17:35:09 ---Dlatego teraz Szechter ujada jakby mu ktoś pieprzu pod ogon nasypał ;)

--- Koniec cytatu ---
DLATEGO ?
Aha...idac twoim tokiem myslenia, wiadomo, dlaczego za rzadow PO , ujadaly "niezalezne od rozumu". No, ale doczekaly sie dobrej zmiany, teraz urzedy musza prenumerowac nie najpoczytniejsza w Polsce gazete (caly czas, cokolwiek byscie nie wymyslili i jak byscie nie tlumaczyli sobie  ), tylko gadzinowke, ktora miala do tej pory naklad porownywalny z okolnikiem wojewodzkiej stacji uzdatniania wody.

Co do Rydzyka jeszcze- nie, no, wszystko jest cacy , omamil , to dawaly.
Rodzina mojej kolezanki musiala babcie ubezwlasnowolnic, bo przesylala Rydzykowi cala emeryture. Tak, wyludzanie od zdemencialych babc kasy "na ratowanie Polski" (sama slyszalam ) , jest ok. A te babciny , wierze,  ze szczere patriotki, ostatni grosz na "Ojczyzne w potrzebie" oddawaly.
No, ale to ja jestem hipokrytka ?
Ja mam pelna gebe o "tych najbiedniejszych , nad ktorymi trzeba sie pochylic " ?
Dobre :)
Tak, Habanero,  O TO , o bezczelne wyludzanie kasy od zdemencialych babc tez mnie boli.
Ale ty tego nie zrozumiesz.

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 31 Maj 2016, 04:42:44 ---DLATEGO ?
Aha...idac twoim tokiem myslenia, wiadomo, dlaczego za rzadow PO , ujadaly "niezalezne od rozumu". No, ale doczekaly sie dobrej zmiany, teraz urzedy musza prenumerowac nie najpoczytniejsza w Polsce gazete (caly czas, cokolwiek byscie nie wymyslili i jak byscie nie tlumaczyli sobie  ), tylko gadzinowke, ktora miala do tej pory naklad porownywalny z okolnikiem wojewodzkiej stacji uzdatniania wody.
--- Koniec cytatu ---

Urzędy mogą wybierać  z  listy na ktorej sa 146 pozycje, od prasy branżowej ,specjalistycznej ,jaki lokalnej ,pozycje ogólnopolskie tez sie tam znajdują , wylecialy Newsweek, Polityka i GW. No niezłe sobie królestwo kaczynski zbudował, 146 gadzinówek .znów łżesz.

cwsm111:
Nalezalo by jeszcze dodac ze gw nie jest najpoczytniejszym tytule. Zajmuje trzecie miejsce. To tak wzgledem twego samopoczucia.

happybeti:

--- Cytat: cwsm111 w 31 Maj 2016, 06:06:17 ---Urzędy mogą wybierać  z  listy na ktorej sa 146 pozycje, od prasy branżowej ,specjalistycznej ,jaki lokalnej ,pozycje ogólnopolskie tez sie tam znajdują , wylecialy Newsweek, Polityka i GW. No niezłe sobie królestwo kaczynski zbudował, 146 gadzinówek .znów łżesz.

--- Koniec cytatu ---
Prasa specjalistyczna im lokalna to calkiem inna kategoria.
No, chyba,  ze czegos nie wiem i na przyklad pisma medyczne czy , dajmy na to, dla drogowcow, tez sa upolitycznione ?
A zemsta i usuniecie Gazety, Newsweeka i Polityki z listy, bo zle pisaly o PIS ...coz..."kon jaki jest, kazdy widzi". Oprocz zapatrzonych w Kaczynskiego i przyklaskujacych kazdemu jego posunieciu.
To,  ze Wyborcza wyprzedzaja dwa tabloidy ,Fakt i Superekspres swiadczy jedynie o tym, ze wsrod powaznych , opiniotworczych dziennikow, nadal ma 1 miejsce.

Habanero:

--- Cytat: happybeti w 31 Maj 2016, 18:25:02 ---
To,  ze Wyborcza wyprzedzaja dwa tabloidy ,Fakt i Superekspres swiadczy jedynie o tym, ze wsrod powaznych , opiniotworczych dziennikow, nadal ma 1 miejsce.

--- Koniec cytatu ---

Skoro muszę się powtarzać to się powtórzę ; Gadzinówka Wybiórcza NIE JEST "poważnym, opiniotwórczym dziennikiem" i nigdy nim nie będzie. To jest zwykły Szechterowy rzyg ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej