Ogólne > Kultura
Ludzie! Co wy..
Jomir:
No wlasnie. Ludzie! Co wy? juz nawet w watku kulturalnym zadyma?
happybeti:
--- Cytat: Habanero w 17 Gru 2015, 17:34:00 ---Odpuszczam sobie Twoje dywagacje dotyczące moich poglądów i przekonań... Nawet nie zdążyłeś ich poznać.
A na rodaków powracających ze Skandynawii bym nie liczył. Cóż pozytywnego może wnieść do kraju ktoś wracający n.p. z Danii ? Aborcja jako antykoncepcja ? Powszechne uwielbienie dla pederastów ? Modę na odrzucenie zasad moralnych i tradycji chrześcijańskich ?
Ci wracający ze Swedestanu raczej niczego nie wniosą... Poza własną głową pod pachą
--- Koniec cytatu ---
Mądrej głowie dośc po słowie :).
Twoje poglądy są jasne, już po kilku postach łatwo się było zorientować.
Bardzo "interesujące" są też Twoje zapatrywania na Danię :).
Zarzuty stawiasz identyczne, jak wojujący muzułmanie, których tak nie lubisz :)).
To musi być dla Ciebie straszna trauma, żyć w takim "lewackim", "uwielbiającym pederastów", kraju.
Wyrazy współczucia.
Tylko...po co się tak męczyć ?
Nie lepiej wrócić do krainy powszechnej szczęśliwości i zasad moralnych, którą stała się , dzięki PISowi, Polska ?
Naprawdę mi szczerze Ciebie żal...
Musi być strasznie ciężko żyć w takim społeczeństwie...co krok to lewak, pederasta albo ateista. Straszne...Oczy dookoła głowy trzeba miec..."Oni są wszędzie"...:))
Habanero:
ulżyło Ci Becia ? Poczułaś komfort psychiczny ? Nie ? To popisz sobie jeszcze... ja nie będę z Tobą dyskutował. Mogę się tylko pobłażliwie uśmiechać. Boże Narodzenie tuż tuż... więc dam Ci dobrą radę ; poszukaj gdzieś antidotum na swój jad, bo jak przypadkowo ugryziesz się w język to Forum straci niezwykle wartościową i światłą uczestniczkę. Wesołych !
roga:
Od dluzszego czasu obserwuje twoja (Habanero) niezliczona ilosc postow w wielu watkach. Byc moze cierpisz na ADHD, bedac tak agresywnym, wszystkowiedzacym, bez chwili wytchnienia i nie potrafiac "hvile i sig selv" (nie wiem czy jest jakis odpowiednik po polsku). Pozostaje mi tylko prowokacja, ale tego tez pozalowalem, poniewaz chyba najwlasciwszym jest ignorowanie twoich wypowiedzi co mi sie prawie w 100% udalo. Komentowanie twoich wypowiedzi nie ma sensu, bo i tak przeciez z gory mozna zalozyc, ze tylko twoje wypowiedzi i argumenty sa sluszne. Oczywiscie forum jest dla wszystkich, a jezeli w dodatku moze posluzyc jako wentyl bezpieczenstwa, to spelnilo dodatkowa role.
Dziekuje za zwrocenie mi uwagi, ze pisze sie "dżdżownica". Wole po 40 latach pobytu w innych krajach pisac od czasu do czasu z bledami, niz poprawna polszczyzna prezentowac twoj poziom kultury debaty/wymiany zdan.
MartynaM:
Hmmm.... a mialo byc o pilce recznej ...
A tu prawie do rekoczynow dochodzi ... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej