Ogólne > Kultura

Ludzie! Co wy..

<< < (5/7) > >>

Habanero:

--- Cytat: zpatentem w 16 Gru 2015, 21:04:09 ---
Zastanawiajac sie nad poziomem twoich teorii i argumentow w innym watku, wyobrazilem sobie ciebie jako...

--- Koniec cytatu ---

Bo niewiele o mnie waść wiesz. Jedną z moich niezwykłych zalet jest elastyczność; bardzo szybko "wyłapuję" z kim mam do czynienia i się dostosowuję ;)

zpatentem:
Musze przyznac, ze jestes milym forumowiczem z niesamowitym i ekstremalnym zestawem politycznych teorii. Wyobrazam tez sobie masakre, jakbys przedstawil twoj "zestaw" jakims swiatlym i doroslym rodakom, oczywiscie przy stole, nie wirtualnie.

Dodam, ze uwazam wiekszosc polskich politykow za czekajace na farta kanalie, jestem tez pewny, ze za 4 lata ilosc zawiedzionych wyborcow glosujacych na wszystko inne niz PIS bedzie ogromna i tak bedzie wkolo Macieju przez nastepne paredziesiat lat, byc moze powracajacy z zachodu ludzie, z doswiadczeniami jak porzadnie i latwiej sie zyje na zachodzie, a zwlaszcza w Skandynawi cos zmieni.

Co do elastycznosci to przypomnial mi sie stary kawal czy nawet reklama: "Predzej serce ci peknie niz kondom firmy Playton@Gentelmens" :)

Habanero:
Odpuszczam sobie Twoje dywagacje dotyczące moich poglądów i przekonań... Nawet nie zdążyłeś ich poznać.
A na rodaków powracających ze Skandynawii bym nie liczył. Cóż pozytywnego może wnieść do kraju ktoś wracający n.p. z Danii ?  Aborcja jako antykoncepcja ? Powszechne uwielbienie dla pederastów ?  Modę na odrzucenie zasad moralnych i tradycji chrześcijańskich ?
Ci wracający ze Swedestanu raczej niczego nie wniosą... Poza własną głową pod pachą

roga:

--- Cytat: Habanero w 17 Gru 2015, 15:37:49 ---Bo niewiele o mnie waść wiesz. Jedną z moich niezwykłych zalet jest elastyczność; bardzo szybko "wyłapuję" z kim mam do czynienia i się dostosowuję
--- Koniec cytatu ---

to troche tak jak "w ktora strone chorogiewka powieje"? Dzownica tez jest bardzo elastyczna - nie ma kregoslupa

Habanero:
A Tobie co Rogasiu ?  Jak się chce psu przywalić to kij się zawsze znajdzie... to takie stare powiedzonko. A teraz inne ; przyczepiłeś się jak rzep psiej d... Chcesz mi coś konkretnego powiedzieć czy tylko tak będziesz się czepiał i prowokował ? 
P.S. Pisze się dżdżownica ;) I w przeciwieństwie do niej mam kręgosłup...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej