Ogólne > Kultura

Ludzie! Co wy..

<< < (2/7) > >>

zpatentem:
Odpowiem tylko, ze ta pani, pieknie odbijajaca pileczke, dostala za wygrana 2 miliony dolarow, a w swojej karierze 20, nie liczac pieniedzy za reklamy.To wiele milionow razy wiecej niz ty okresowo machajacego szczotka czy pedzlem czy cos w tym stylu w znienawidzonej obczyznie.

farvela:
oczywiście, że oglądałam. Jak wszystkie jej mecze nawet te w środku nocy i o 6 rano ;)
Teraz przerwa, potem AO. Ale ogólnie u mnie zawsze zawyczaj Eurosport na tapecie ;)

daniaa:

--- Cytat: zpatentem w 02 Lis 2015, 20:42:23 ---dostala za wygrana 2 miliony dolarow, a w swojej karierze 20, nie liczac pieniedzy za reklamy.To wiele milionow razy wiecej niz ty okresowo machajacego szczotka czy pedzlem czy cos w tym stylu w znienawidzonej obczyznie.

--- Koniec cytatu ---
Ojoj, ale musisz mieć kompleksy zadzierając tak nosa.
Hmm, racja, to nie sprawiedliwe dla machających innymi przedmiotami jak pędzle i miotły. Podwyżka dla wszystkich machających! :)
Dla duńskiej Caroline też!
Zresztą, niezła kasa z tego pieczenia, bo gdzieś pisali, że: "WTA - to turnieje pieczenia ciastek zupelnie bez drozdzy i na czas"?  ::)

zpatentem:
Jakie moje kompleksy masz na mysli? Aga doszla do swoich sukcesow ciezka wieloletnia harowka i wieloma wyrzeczeniami, to powinienes zrozumiec i docenic pomimo tego, ze tenis Cie nie bawi.

daniaa:
Może i tenis by mnie bawił, gdybym miał w jej wieku taką sposobność. Wiele dzieci chciałoby taką "harówkę" na korcie tenisowym opłacanym przez tatusia w Niemczech, tak jak miała nasza młoda Aga.

Rozumiem co oznacza sport, ale tej ehm... zabawy w przebijaniu piłeczki doceniać nie mam zamiaru. Jest wiele cięższych i bardziej inteligentnych dyscyplin, w których złoci medaliści nie mają tych milionów i za to ich DOCENIAM, że nie robią tego dla pieniędzy, że nie musi ich kasa motywować, aby być najlepszym na świecie. Nie wiem dlaczego w ogóle ktoś cytuje pewne kwoty nie istotne, jeśli rozmowa jest o sporcie.

Czy to rzut beretem na odległość, czy tenis to wygrała turniej i gratulacje się należą. BRAWO, cieszę się, że Polka wygrała ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej