Ogólne > Kultura
Następny akt terroru?
Jomir:
aaa i dwa psy... Oni z psami tez nie za bardzo, bo to nieczyste zwierzeta... jestem kryta!
cwsm111:
świnka morska ,nie jest już świnką morska ,od tego roku- Kawia domowa,zostają psy .Polecam naszyjnik z kabanosów.
lonewolf:
;) Mialem taka liczna rodzinke mieszkali na przeciw -bachory darly morde i lataly gora dol-trzaskajac drzwiami ile popadnie-
szukalem rozwiazania i ...cod !
posypalem na klatce "flæskesvær" i po dluzszym chrupaniu pod obuwiem u sasiadow zawrzalo a bachory lazily przy scianie bo ...
Nie wiem jak posprzatali w domu ale miesiac pozniej sie wyprowadzili....
happybeti:
A doradzisz mojej znajomej , która ma podobny problem z duńską rodzinką mieszkającą na górze ?
Wiesz, bachory latają, drą ryje, trzaskają drzwiami, albo dla odmiany zostawiaja otwarte na oścież...Tatuś przyjeżdża po dzieci na weekend, to nie chce mu się nawet wysiąść z samochodu czy dać znać przez telefon, tylko trąbi pod jej oknami , niezaleznie od pory dnia ?
Co powinna zrobić , by się rodzinki z piekła rodem pozbyć ?
Nic ?
Bo to duńskie "bachory " ?
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 15 Lis 2015, 03:17:00 ---A doradzisz mojej znajomej , która ma podobny problem z duńską rodzinką mieszkającą na górze ?
Wiesz, bachory latają, drą ryje, trzaskają drzwiami, albo dla odmiany zostawiaja otwarte na oścież...Tatuś przyjeżdża po dzieci na weekend, to nie chce mu się nawet wysiąść z samochodu czy dać znać przez telefon, tylko trąbi pod jej oknami , niezaleznie od pory dnia ?
Co powinna zrobić , by się rodzinki z piekła rodem pozbyć ?
Nic ?
Bo to duńskie "bachory " ?
--- Koniec cytatu ---
Myślę że mam złoty środek Happybeti.... niech ta Twoja znajoma pakuje mandżur i wraca skąd przypłynęła na swoim gumowym materacu. Tu jest Europa a nie Trzeci Świat, tu jemy wieprzowinę, zwierzęta na mięso zabijamy a nie mordujemy, kobiety uważamy za ludzi a nie za część inwentarza, naszym córkom nie wycinamy łechtaczek i nie rozbijamy im głowy kamieniem za to że ktoś na nie spojrzał. I wierzymy w Boga Ojca Wszechmogącego a nie w popapranego pedofila Mahometa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej