Ogólne > Kultura
Następny akt terroru?
zpatentem:
Policja w KBH...dala popis swoich umiejetnosci kilka miesiecy temu, watpie czy czegos sie nauczyla i cos poprawila w tak krotkim okresie czasu; tu sa potrzebne lata treningu.
Habanero:
Rosjanie przeprowadzili zmasowany atak pociskami "Kalibr". Są to pociski manewrujące typu woda-ziemia. W atakach brały także udział bombowce strategiczne TU-22M. Wreszcie jakieś konkretne działania. Teraz miłośnikom tylnej części kozy zrobi się ciepło ;)
vordingborg:
Zawsze mogą przejść do partyzantki pod skrzydła cioci Merkel i jej podobnych idiotów.
lonewolf:
Vordi
Nic dodac...nic ujac...
Tak to wlasnie wyglada...
cwsm111:
--- Cytat: lonewolf w 16 Lis 2015, 18:50:01 ---CWSM - Policja ? Tutaj ?
Z mojego parkingu kumplowi skradziono i zdewastowano motocykl - Suzuki 2010r prawie nowka
Na parkingu sa kamery o dosc wysokiej rozdzielczosci , monitoring nagrywany, postacie sprawcow kompletnie do rozpoznania-co zrobila policja, powiedziala , ze jezeli kogos rozpoznaje to niech to z nim wyjasni......
Rece mi opadly przy tej rozmowie o 2:45 rano jak z nim bylem
Niedawno w wiadomosciach okradziono jakiegos goscia z laptopa w ktorym mial system Gps oraz rzadka kolekcje gitar,powiadomoil policje ,ze wie gdzie sie znajduje jego sprzet bo sygnal GPS go zlokalizowal - co otrzymal w odpowiedzi?
Ze ma na osiedlu pochodzic po mieszkaniach i popytac......
Zakrztusilem sie wieczorna kawa....
Oni tu sa od fahrtkontrole i innych dupereli ale nie od czegos powaznego.
Ja osobiscie nigdzie na swiecie nie widzialem , azeby ktos podczas kontroli uzbrojonego polcjanta po plecach jak kumpla poklepywal...wyobrazasz sobie cos takiego w Stanach ?
Ja nie.
--- Koniec cytatu ---
Gdybym nie wiedział na jakiej stronie jestem ,to bym pomyślał ze czytam np. wp.pl, i opisujesz naszych rodzimych stróżów prawa.
Za zaistniała sytuacje tez bym obarczyl rozpasany system ubezpieczeń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej