Ogólne > Przepisy Kuchni Duńskiej

Vild Risalamande

<< < (2/3) > >>

mawi:
nie musisz dodawać wanilii tez będzie dobre  ;D

anha:
Jaki problem? Przecież laskę  ;) można kupić w każdym supermarkecie.

coma_berenices:
Żaden problem, po prostu nie miałam w domu laski wanilii, a do sklepu się nie wybierałam. Dodałam cukier wanilinowy, wyszło dobre. Jak dla mnie trochę za rzadkie, następnym razem dodam więcej ryżu :) Dzięki za przepis!

gosc:
dunski cukier waniliowy jest z prawdziwa wanilia, nie to co w Polsce ze sztucznym zapachem

RybkaWillego:
A może wyszło za rzadkie bo dodałaś smietanę jak ryż był jeszcze ciepły. Mi się też tak raz zdarzyło to dodałam trochę żelatyny i było ok. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej