Ogólne > Przepisy Kuchni Duńskiej
Vild Risalamande
mawi:
nie musisz dodawać wanilii tez będzie dobre ;D
anha:
Jaki problem? Przecież laskę ;) można kupić w każdym supermarkecie.
coma_berenices:
Żaden problem, po prostu nie miałam w domu laski wanilii, a do sklepu się nie wybierałam. Dodałam cukier wanilinowy, wyszło dobre. Jak dla mnie trochę za rzadkie, następnym razem dodam więcej ryżu :) Dzięki za przepis!
gosc:
dunski cukier waniliowy jest z prawdziwa wanilia, nie to co w Polsce ze sztucznym zapachem
RybkaWillego:
A może wyszło za rzadkie bo dodałaś smietanę jak ryż był jeszcze ciepły. Mi się też tak raz zdarzyło to dodałam trochę żelatyny i było ok. Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej