Ogólne > Hydepark
Apel do Polaków
Jomir:
--- Cytat: Tajga75 w 10 Gru 2015, 11:40:31 ---Jomir juz wiem dlaczego tak piszesz !! Stoimy po różnych stronach.
o.
Nadal nic nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumiec? . Trzeba miec troche wiedzy na temat P. Zięby ze by go oceniac. A tym,ze sprzedaje zioła i jest handlowcem to mnie powaliłas.
Trafione w samo sedno.
--- Koniec cytatu ---
O Panu Ziebie kiedys slyszalam, chyba rok temu. BYlam na jego stronie o tej: http://www.bochenia.pl/nasze-zdrowie/2014/sierpien/ukryte-terapie-czego-ci-lekarz-nie-powie.html
Nawet gruntownie poczytalam.
I jak widac, tak do mnie trafila, ze nic nie pamietam.
Zapamietalam jedynie, ze to "znachor, czy zielarz".
Ok.
NIe sprzedale ziol, sprzedaje ksiazki i wyklady.
Tez marketing. Przecie ksiazek za darmo nie rozdaje?
A za jego wyklady ktos placi, nie?
NIe wmowicie mi , ze robi to za darmo, spolecznie i jak Jezuita chodzi boso? No, teraz to i Jezuita za darmo nic nie robi :)
No i blagam oswieccie mnie? Czegoz to doktorem jest Pan Zieba, bo nie medycyny?
Pogrzebalam pewnego czasu w internecie i nigdzie nie znalazlam tej iformacji.
Czy nie budzi to Waszego niepokoju, ze ktos posluguje sie tytulem dr nie medac doktorem?
Jomir:
--- Cytat: anka83.m w 10 Gru 2015, 12:06:56 ---Jomir skoro wierzysz tylko w badania naukowe, to potem Ci poszukam takowych, teraz muszę po dziecko jechać. Tylko zrozum że nikt nie ma biznesu w tym żeby udowodnić skuteczność jakichś witamin bo na tym nie da się zarobić, nie mogą mieć patentu na środki naturalne. Rozumiem Twoje podejście, to jest Twój zawód, ale jednak jesteśmy po "innej stronie mocy"
--- Koniec cytatu ---
On ma kase z ksiazek!
I za kazdy wyklad, na ktorzy przychodza tacy jak Wy kosi ogrmna kase. Naprawde wierzysz, ze on tak wszystko za darmoszke?
Jomir:
--- Cytat: anka83.m w 10 Gru 2015, 12:15:26 ---Nigdy nie mówiłam że sprzedaje społecznie swoje książki, i nie widzę w tym problemu, robi kawał dobrej roboty (jakbyś przeczytała książkę to byś zrozumiała) czemu ma oddawać za darmo swoją pracę? Ja w ciemno kupię jego kolejną książke. oczywiście że przykłady z Polski bo o ustawie polskiej tutaj rozmawiamy.
--- Koniec cytatu ---
On opiera swoje wypowiedzi na wlasnych teoriach.
Ja rozumiem, ze gdyby Kopernik opieral sie tylko na cudzych teoriach, to by nigdy nie odkryl, ze ziemia sie kreci wokol slonca, no, ale mowimy o zdrowiu i leczeniu...
Cztery ksiazki stoja w kolejce do przeczytania, wiec niestety szkoda mi czasu.
DYplomowany hipnoterapueta kliniczny w Australii i USA ...ciekawe, ze i tu nie znajdziemy nazwy uniwersytetu, ktory skonczyl, ani kliniki w ktorej pracuje/pracowal...
ona79:
Jomir to nie jego strona to po pierwsze :)
Czy jeżeli ktoś uczy się przez ponad 20 lat, pisze książkę, świetna! to ma to robić charytatywnie? odżywiać się powietrzem itp? czy ty swoją wiedzę oddajesz charytatywnie czy ktoś Ci za nią płaci?
Kolejna sprawa.....on nigdy, przenigdy nie nazwał siebie doktorem, na każdym kroku powtarza, że nim nie jest! Ale przepraszam, tytuł ma świadczyć o jego wiedzy? poważnie? mnie bardziej interesuje co jest w jego głowie.
kolejna sprawa to taka, że on swoich wypowiedzi nie opiera na swoich teoriach, w swojej książce daje odnośniki do setek prac naukowych, badań, opracowań umieszczanych w najważniejszych periodykach medycznych! to są rzeczy potwierdzone naukowo i opublikowane!
Ty stoisz za branżą farmaceutyczną wiec tobie ludzie jego pokroju nie są "na rękę"
Ja mam nadzieję, ze choć jedna osoba która to wszystko czyta oglądnie cokolwiek z Jego udziałem. Mimo, ze nie o tym była dyskusja tylko o POLSKIEJ służbie zdrowia i tego żeby ułatwić LEKARZOM prace i leczenie ludzi!
Jomir:
Ta tez nie jego?
http://ukryteterapie.pl/strona/o-mnie
Ta pierwsza moze nie jego, ale o nim prawda?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej