Ogólne > Hydepark

Apel do Polaków

<< < (14/20) > >>

anka83.m:

--- Cytat: Jomir w 10 Gru 2015, 12:58:37 --- Tak bedzie i z ta ksiazka. Zaklad?
--- Koniec cytatu ---
jeśli go firmy farmaceutyczne zjedzą to tak. Zięba wcale nie jest przeciwnikiem medycyny akademickiej , leków ,  w szoku? jest za mądrym podejściem do człowieka, za połączeniem obu tych metod. Ja już się nie odzywam bo mi się nóż w kieszeni otwiera.

Tajga75:
Jomir dyskusja z Toba ta jak bicie głową o sciane. Nastepny post w ktorym dyskusja zeszla na inny temat jak zreszta w wielu postach na tym forum!!

Jomir:
Kochane Panie:
W zadnym moim poscie nie przeczytacie, ze "piszecie glupoty", podczas, gdy kazda z Was napisala to do mnie przynajmniej raz. To Wy "walczycie z wiatrakami, walicie glowa w mur, noze wam sie otwieraja". No, ale to ja jestem agresywna?

Jest Was trzy, atakujecie, odpowiadam konkretnie - na konkretne argumenty.
Macie swoje zdanie - ja swoje.
NO, ale Wy macie prawo mnie przekonywac, ja nie mam?

A moze byscie wyszyly z zalozenia, ze tak naprawde  ani ja nie amierzam Was przekonac, ani Wy nie musicie przekonac mnie.
Bedzie latwiej!

Na tym polega dyskusja!

Jak brakuje argumentow, lepiej zamilknac. To nie oznacz, ze sie przegralo. W dyskusji nie chodzi o przegrana czy wygrana, a o prezentacje swojego punktu widzenia!
Milego popoludnia drogie Panie!

Tajga75:

--- Cytuj (zaznaczone) ---W zadnym moim poscie nie przeczytacie, ze "piszecie glupoty", podczas, gdy kazda z Was napisala to do mnie przynajmniej raz
--- Koniec cytatu ---
I po co tyle uszczypliwosci ;).
Sama piszesz,ze na tym polega dyskusja ,ze by wyrazic swoje zdanie. Uwazma ,ze jak dla mnie to ,ze p. Zieba sprzdeje ziola i jest dr (wyrwane z kontekstu jeszcze nie z jego stron) to to sa wlasnie glupoty. Na innych postach wile razy miala napisane ,ze pisze "bzdur" i jakos o to afery nie robilam.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Ja siedze w branzy, po drugiej stronie - szpital i farmacja.
--- Koniec cytatu ---
Bez komentarza.

ona79:
Jomir nie przypominam sobie żebym choć raz napisała Ci, że piszesz głupoty :)
Uważam, że też pisze konkretnie a nie atakuję.
Napisałam wcześniej, ze nie ma sensu rozmowa bo nie jest na temat wątku i każdy ma swoje zdanie.
Jak ktoś pisze na kogoś nieprawdę to mam prawo to skomentować (pisanie, że nazywa siebie doktorem)
Każdy mający wiedzę i lata nauki za sobą ma prawo na tym zarabiać.
A ludzie którzy potrzebują pomocy mają prawo znać też inną opcję, bo czasem medycyna akademicka już nic nie może zrobić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej