Ogólne > Hydepark

Brexit co on oznacza dla nas?

(1/12) > >>

dania_d:
Jeśli wyjdą i to będą ludzie musieli uciekać z UK to cięńko to widzę. Większość będzie uderzać do dk, fr,de. Będzie duży napływ imigrantów.

Jomir:
powiedzial imigrant...

Habanero:

--- Cytat: dania_d w 24 Cze 2016, 09:16:40 ---Jeśli wyjdą i to będą ludzie musieli uciekać z UK to cięńko to widzę. Większość będzie uderzać do dk, fr,de. Będzie duży napływ imigrantów.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo dobrze się stało. Byłem absolutnie pewien takiego wyniku, aczkolwiek stawiałem na większą przewagę wygranych. I nie panikuj kolego... Nikt nie będzie musiał uciekać ; ci którzy tam są i pracują , zostaną tam... Tylko nowych im eurokołchoz nie wciśnie. Teraz z niecierpliwością czekam kto będzie następny ; Holandia ?  Cechy ? Węgry ?  I może wreszcie Polska....

Jomir:
Wielka Brytania dawala kase, Polska ciagnie, wiec nie sadze :)

Dania poki co ma za malo Eurosceptykow, ale stawiam bardziej na to, ze wstrzas "pobrexitowy" zaskutkuje mniejszym cisnieniem na panstwa czlonkowskie i "liggestilling".
A w sumie o to chodzi.
Unia w koncu dzialala niezle dobrych kilku lat, dopki nie przylaczono do niej biednych krajow z bloku wschodniego.
Wtedy zaczal sie niestety jednostronny przeplyw pieniedzy, albo powiedzmy cisnienie w odbywu kierunkach stalo sie razaco nieproporocjonalne.

Habanero:

--- Cytat: Jomir w 24 Cze 2016, 12:51:40 ---Wielka Brytania dawala kase, Polska ciagnie, wiec nie sadze :)

--- Koniec cytatu ---

wyssane z czegoś tam bzdury , nagminnie powielane przez takich właśnie eurokołchozowych z Bożej łaski... Nawet nie zdajesz sobie sprawy z ogromu pieniędzy , które co roku pompujemy w tę utopię/ ZSRR 2.0 . Nie stać Was na realne argumenty  więc  pdolicie takie bzdety tym którzy niczego nie rozumieją

--- Cytat: Jomir w 24 Cze 2016, 12:51:40 ---Dania poki co ma za malo Eurosceptykow, ale stawiam bardziej na to, ze wstrzas "pobrexitowy" zaskutkuje mniejszym cisnieniem na panstwa czlonkowskie i "liggestilling".
A w sumie o to chodzi.
Unia w koncu dzialala niezle dobrych kilku lat, dopki nie przylaczono do niej biednych krajow z bloku wschodniego.
Wtedy zaczal sie niestety jednostronny przeplyw pieniedzy, albo powiedzmy cisnienie w odbywu kierunkach stalo sie razaco nieproporocjonalne.

--- Koniec cytatu ---

Hehehehhe.... Unia nigdy nie działała "niezle"  ;) A te rzekomo biedne kraje z bloku wschodniego to dla tych złodziei łakomy kąsek.

"dopóki nie przyłączono do niej..." heheheh.... heheheheh... haaaaahahahahaha.... Ja wiem że jest piątek ale czy to aby nie za wcześnie na alkohol ?  Ja też wypijam niewielkie ilości w każdy piątek ale dopabuse wieczorem :D.
Ok... wytarłem monitor i pozwolę sobie zapytać : któż był tak wredny i przyłączył siłą te biedne kraje z bloku wschodniego do Bogu ducha winnej  Utopii Europejskiej ? 
Pytanie oczywiście retoryczne... Wszyscy wiedzą że te "biedne kraje z bloku wschodniego" zostały wessane przez tych złodziei jak przez odkurzacz. Poczytaj sobie nieco zanim zaczniesz wciskać takie kocopoły ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej