Ogólne > Pomoc!

Pytanie nowicjusza

(1/4) > >>

Pawel Kozlowski:
Witam wszystkich
Mam pytanie. Nigdy nie pracowalem w Danii, jestem singlem bez dzieci.
Jaka bedzie orientacyjnie kwota netto przy zarobkach 25000 miesiecznie brutto?
Dostalem oferte pracy i nikt mi nie chce powiedziec ile zarobie na reke, bo to ciezko okreslic??

RybkaWillego:
Wszystko zależy jaką będziesz miał kartę podatkową.

spooky:
Rybka - jeszcze bardziej mu namieszałaś ;D

Tak w uproszczeniu - gdybyś się przeniósł do Danii to z 25000 miesięcznie brutto zostanie średniomiesięcznie +-17000kr netto.

tadam:
Witam wszystkich , sam mam problem z obliczeniem netto jest ogłoszenie z agencji  po obliczeniu za mieszkanie i z sobotami wychodzi powiedzmy 12000 DKK brutto , ile to będzie na reke ? dziekuje , a jeszcze nie wiem czy zakładac nowy temat a może jest już o cenach jedzenia i odżywiania w dani? może jakies pórównanie w marketach typu lildl ,jesli tak to prosze o linka :)

svejser:
Ludzie 12.000 brutto z Sobotami to jest kpina jak SMARK na znaczku pocztowym...
WY się nie dajcie tak wykorzystywać bo nie tylko sobie szkodzicie ale też INNYM.

ku... uczeń w szkole dostaje takie pieniądze na praktykach jak Ty masz fach w ręku,
to wypłata za 6 dni pracy x 4 tygodnie sięga od 20.000 złoty NETTO przelewem na konto !!!!

Głośnoo jeszcze raz Ci napiszę uśmiechnij się i grzecznie im podziękuj za taki "frajer"....
...jeszcze komuś kredyt spłacać czynszem za mieszkanie, szacunku !!!

Chyba że Tobie obiecali wyrobić papiery jakieś to po 2 tygodniach jak dostaniesz papiery, grzecznie podziękuj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej