Ogólne > Pomoc!

Pytanie nowicjusza

<< < (2/4) > >>

tadam:
Witam , z tamtego zrezygnowałem bo sie pracuje za 90 DKK cały tydzien a w soboty i niedziele tylko 115 DKK teraz takie cos https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vTFcoZ7bfFpkthMqB7rgV78TsnRMi6Q4KaYmt9TVHeQK5HpBdiRZRsKk5cWjfQnikenx6tULRJRaQ7D/pub  ale to też agencja wiec rozumiem że agencja bierze dla siebie wiec spoko a samemu nie ma szans żeby pojechał , jednak za mieszkanie sporo wychodzi na 5 miesiecy , nie wiem czy są lepsze agencje od tej

zpatentem:
To zaskakujace, ze z reguly bardzo podejrzliwi rodacy, daja sie tak latwo kiwac polskim posrednikom.Intrygujace tez jest, ze owi oszusci znajduja nowe ofiary liczace na milosierdzie, sumienie oprawcy czy boza interwencje :)
Na pewno tez jakas role odgrywa tu brak znajomosci jakiegokolwiek innego, niz polski, jezyka.

tadam:
chciałbym zwrócić uwage że wasze odpowoedzi nie sa związane z pomocą tylko wymadrzaniem się , może forum odzwierciedla zachowanie polaków za granicą, a angielski znam i to nie ma nic do rzeczy bo jak wspominałem na wlasna rękę nie jestem w stanie pojechac

zpatentem:
Zamiast zalic sie powinienes poczytac forum gdzie jest wiele watkow o posrednikach, a zwlaszcza o problemach z nimi.

Co do zachowania nowoprzybylych polakow na tutejszym forum to zauwaz, ze ich spelnione prosby bardzo rzadko sa doceniane jedynym prostym slowem: "dziekuje". Wiem cos o tym, bo probowalem im pomoc czesto przez blisko 10 lat.

Wielu starych forumowiczow tu juz nawet nie zaglada, bo to jest meczace i czesto irytujace.

tadam:
spoko ja zostaje przy tym co napisałem, predzej gdzie indziej znajde pomoc niż na tym forum widze , i jak ja cos wiem to nie wymagam od ludzi żeby mi dziekowali

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej