Ogólne > Rodzina ...
jaki region w Danii wybrać....
Tula:
Jesli polski sklep, to na pewno nie w Kopenhadze, z powodow, jakie Pani sama podala. Ale w innych czesciach Danii, kto wie?
vera:
nie wiem czemu sonniaczka piszesz ten wywód do mnie. Chciałas biznes OK, a teraz piszesz o rodzinie. To trochę mija się jedno z drugim.
sonniaczka:
może rzeczywiście trochę przydługawy mój wywód ale starałam się napisać o tym co pokabusewało nami do podjęcia decyzji o wyjeździe - to wszystko. Pan napisał, że" jeśli ktoś ma taki zasób w portfelu to po co wyjeżdża do DK...".każdy kieruje się innymi kryteriami. Nam najbardziej zależy na tym o czym napisałam we wcześniejszym poście. O rodzinie piszę ponieważ jesteśmy na wątku "rodzina"więc tym bardziej chciałam swoja wypowiedź z nim powiązać...
vera:
ok, niech i będzie ale z początku postów to inaczej wynikało.
Zycze powodzenia w biznesie
mala_z_Aarhus:
Wydaje mi sie, ze dosc trudno bedzie panstwu polaczyc zycie rodzinne i rozpoczynanie dzialanosci gospodarczej w Danii.
Ale moze to moje osobiste zdanie.
A w dunskiej szkole sa tez zadania domowe na weekendy - zwlaszcza projekty i praca w grupie. Ja jeszcze jak pomysle sobie o dobrym gimnazjum z sporglig linie.
Ogolnie radze sprawdzic juz teraz mozliwosci kontynuowania nauki przez nia w Danii....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej