Ogólne > Podatki
polskie auto i duńskie auto
rebeliantus:
--- Cytat: andrzeji w 05 Kwi 2009, 15:53:03 ---
Masz meldunek w Dani i wczesniej byles kontrolowany
--- Koniec cytatu ---
mam meldunek,i nikdy dotad nie bylem jeszcze kontrolowany,ale raz i to zaraz porzadnie......ech
vera:
i na czym teraz sprawa stoi?
A w ogóle to jak wyglądają ich auta? Czy to są wozy policyjne jak w asyście są gliniarze czy jakieś inne oflagowanie?
rebeliantus:
blachy zabrali w sobote,wiec jeszcze nic niewiemy,co do auta to nieoznakowany czarny opel vectra z przyciemnanymi szybami
lilianka:
temat jak zawsze pełen emocji :)
[Posted on: 05 Kwiecień 2009, 18:55:29]
jesli chodzi o kontrole na granicy dk - d , widze je praktycznie zawsze jak jade do i z Polski, osobiscie na granicy zatrzymali mnie tylko raz, za predkosc. za bardzo sie nic nie wypytywali, tylko prawko i paszport.zauważyłam ze zatrzymuja jak leci, dużo Duńczyków, Niemców, ostatnio zatrzymali Holendra który wiózł na siedzeniu obok jakies duże (? ) drzewko ...
do Flensborga na zakupki czesto jeżdze,
A z tego co słyszałam to maja jakąs akcje na granicach duńskich, że szukaja broni nielegalnej, czy jakoś tak .Znajomego mojego przetrzepali ładnie ale nic nie znalezli i puscili.to było z tydzien temu.
Nie sadze zeby ta kontrol graniczna miała cokolowiek wspólnego z blachami.
vera:
--- Cytat: lilianka w 05 Kwi 2009, 19:04:41 ---temat jak zawsze pełen emocji :)
[Posted on: 05 Kwiecień 2009, 18:55:29]
jesli chodzi o kontrole na granicy dk - d , widze je praktycznie zawsze jak jade do i z Polski, osobiscie na granicy zatrzymali mnie tylko raz, za predkosc. ....................................
--- Koniec cytatu ---
bo jak 30 to trzeba 30 zasuwać ;D, ;D
[Posted on: 05 Kwiecień 2009, 19:07:26]
--- Cytat: rebeliantus w 05 Kwi 2009, 18:53:41 ---blachy zabrali w sobote,wiec jeszcze nic niewiemy,co do auta to nieoznakowany czarny opel vectra z przyciemnanymi szybami
--- Koniec cytatu ---
dwie sprawy mnie zastanawiają w twoim przypadku.
1. czy czasem ktoś ciebie nie zakapował.
2. Jak mocno twoja fura się afiszowała na mieście.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej