Ogólne > Hydepark
zakupyyyyyy
lilianka:
hehe dobre, ja jadac do Polski robie selekcje ubran , to co tutaj ubieram na codzien do Polski jednak nie decyduje sie zabierac...
marysha:
No cóż...Ja teraz bardzo dużo czasu spędzam w Rosji. I czuję się trochę nieswojo w bizantyjskim przepychu tutejszej ,,elity", z którą stykam się na nieformalnych spotkaniach. Wiedziałam, że zamożne Rosjanki ubierają się ,,na bogato".
Zaproszono mnie na daczę dość wysoko postawionego urzednika. No to ja oczywiście, jakieś wygodne spodnie i koszula. Panie w szpilkach, eleganckich sukniach, na twarzy feeria barw. Przyglądały mi się ze współczuciem i politowaniem.
W Danii za to do rozpaczy doprowadza mnie ubiór prezenterek telewizyjnych, a szczególnie tych prowadzących wiadomości. Nie dość , że ustawione są na jakimś makabrycznym tle-np. w paski. To jeszcze pani ma na sobie niedoprasowaną bluzkę, albo wymięty sweterek w pasy. Ja rozumiem luz i swobodę, ale wygląda to bardzo nieprofesjonalnie. A wystarczyłby dobry kostium i wyprasowana bluzka...
Klingon:
Kiedyś były znane w całej Danii swetry wieloletniego prezentera prognozy pogody Henrika Voldborga.
"Poza tym zostały Voldborga robione na drutach swetry głownym elementem w jego "tv-image", i gorącym tematem rozmów u widzów podczas prognozy pogody. Przez wiele lat otrzymał wiele swetrów od widzów, np. sweter ze zdjęciem satelitarnym orkanu w 1999, który jedna kobieta z Esbiergu zrobiła."
Voldborgs sidste vejrudsigt na YouTube.
Sympatyczny człowiek. :)
Raz też było pokazane bogactwo Rosjan - samochód cały wyłożony brylantami. ;D
Jeżeli musiałbym wybrać to wybrałbym swetry. ;D
marysha:
Voldborg jest w porządku. Jednak specyfika przekazywania wiadomości politycznych ze świata, wymaga troszkę inne gostroju. Dla mnie niewiarygodnie wygląda osoba siedząca w okienku i mówiaca ,,o tym co w świecie', lub podająca wiadomosci likalne, a wyglądająca jakby dopabuse skończyłą wyrywać chwasty w ogródku. Tu bardziej odpowiada mi model amerykański.
Po pracy jestem wyznawczynią daleko idącego luzu i swobody...
[Posted on: 23 Wrzesień 2008, 18:16:09]
Ale mi na początku poszatkowało słowa. Sorki.
MARZENA2:
dobry wieczor!
ja mam pytanie zwiazane z tym sklepem outletowym na Amager
wlasnie tam dzisiaj bylam,ale damskiej odziezy tam nie spotkalam,tylko ubrania dla mezczyzn.
dziekuje
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej