Ogólne > Rodzina ...

akt urodzenia

<< < (3/7) > >>

robotnik:

--- Cytat: aniulka@25 w 01 Paź 2008, 14:12:03 ---Witam ja tez wyslalam dokumenty do kosciola dokladnie dwa formularze i dostalam z kosciola akt urodzenia bez imienia ale dowiedzialam sie ze trzeba w kosciele wypelnic jeszcze jeden formularz dotyczacy nadania imienia dla dziecka i wtedy dostanie sie akt urzodzeia z imeniem. Zolta karta ponoc przychodzi 2 dni od otrzymania aktu urodzenia z imieniem tez czekam na zolta karte dla mojego synka:-)

--- Koniec cytatu ---

Czy można te formularze ściagnąć z internetu czy trzeba jechać do kościoła?

lilia:

zaraz, pisał Pan wcześniej, że w Danii urodziła się Panu TRÓJKA dzieci! I nie rejestrował Pan do tej pory żadnego  ??? ??? ???

robotnik:

--- Cytat: lilia w 05 Paź 2008, 10:39:11 ---zaraz, pisał Pan wcześniej, że w Danii urodziła się Panu TRÓJKA dzieci! I nie rejestrował Pan do tej pory żadnego  ??? ??? ???

--- Koniec cytatu ---

Tak, 3 lata temu pierwsze dizecko tak, ale nie pamietam jak.

willy:
Proszę z łaski swojej przeczytać mój post do którego link jest zaraz nad Pana postem.

robotnik:

--- Cytat: willy w 05 Paź 2008, 14:26:51 ---Proszę z łaski swojej przeczytać mój post do którego link jest zaraz nad Pana postem.

--- Koniec cytatu ---

Dziękuję bardzo, dzisiaj wydrukowałem to i zaniosłem do duńskiego kościoła, jednakże nadaliśmy imię MARYSIA i im nie pasowało bo niebyło go na liście 11000 imion rzeńskich, była MARYZIA (przez "Z") jednakże ja mówie że musi być przez "S" bo to jest polskie imie dla Polki, na to ta babka, która chyba też jest ksiedzem kazała mi napisać podanie o akceptacje imienia Marysia. Teraz czekamy na decyzję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej