Ogólne > Hydepark
Uwaga na nieuczciwych przewoznikow !!!
Districtus:
To dość częste praktyki.
kumcok:
dlatego lepiej zabierac sie z ogloszen prywatynych osob , 200 kr taniej i kilka godz szybciej
Taka moja opinia
happybeti:
--- Cytat: happybeti w 04 Mar 2015, 04:44:52 ---I tak się ogłaszają- udając prywatne osoby :-\. Dopabuse, gdy zadzwonisz, okazuje się, że to te "przyjemniaczki".
--- Koniec cytatu ---
aleksandra91:
Może ktoś ma jakieś doświadczenia z Northlane Busse (firma z Gdyni) i mógłby się tutaj wypowiedzieć ??
Lopper:
Witam po wielu latach... Hej Willy :)
Żałuję, że czytam dopabuse teraz opinie o tej firmie, bo na pewno nie skorzystałabym z ich usług. W tym tygodniu przywieźli mi rodzinę z Polski i było wszystko w porządku. Dzisiaj mój brat musiał wrocic do Polski, a wczoraj próbowałam się skontaktować z panem z tej firmy Seven Tour. Nie odpowiadał wiec odwiozlam brata sama na prom. Pan, ktory mial zadzwonic i potwierdzic przejazd, ( nie znam nazwiska ,bo nigdy nie podał i w necie tez nigdzie nie widnieje) dzwoni do mnie 3-4 godziny przed wyjazdem z nim z wielkimi pretensjami , dlaczego mój brat juz w drodze do Niemiec. Próbował mnie zastraszyć, że przyjedzie do mnie dzisiaj, lub w czwartek i odbierze pieniądze za przejazd, a jak nie to zrobi to ktoś inny. ???
W rozmowie z moja mama, po 70tce, wyzywał i przeklinal i również straszył. Sprawę zgłosiłam na policje, bo niestety zna mój adres domowy a ja nie będę ryzykować gdy mam male dzieci w domu.
Przez te kilkanaście lat była to moja druga historia z busami i nigdy więcej! !!! I Was też ostrzegam przed tą "firma" Nigdy więcej banned , którzy jeżdżą nieoznakowanymi autami a na necie widnieją zupełnie inne samochody.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej