Ogólne > Hydepark

Uwaga na nieuczciwych przewoznikow !!!

<< < (4/5) > >>

szysza:
Firma seven.tour to Oszuści.Umowiłem się na wyjazd na godzinę 1 w nocy z miasta w którym NIE mieszkam bo było im to nie po drodze(dojezdzałem 300km). Ok 23.30 zadzwoniłem i potwierdzili, ze kabusewca będzie dzwonił. ale juz nie o 1 ale o 3-4 w nocy. Koniec końców nikt nie dzwonił i zostałem "wystawiony". Zima, cała noc na dworcu i nieodbieranie telefonów ode mnie. Od żony odebrali i próbowali zwalić winę na to, ze nie mogli się do mnie dodzwonić, pózniej dopabuse zwalili na samochód. A na co innego zwalić? Sprawa będzie kontynuowana. W każdym bądz razie uważajcie na nich!!!

happybeti:
Potwierdzam.

raz mi wieźli synów na Święta - na Fyn... przez Aarhus  ??? ??? ???, też czekaliśmy i nie można było się dodzwonic, aż w końcu ("popsuty bus" )sami zadzwonili w środku nocy  i poprosili, bysmy przyjechali odebrać chłopaków skądś z Jylland... >:(
A zabookowany wyjazd z powrotem odwołali, proponując w zamian...wyjazd z Kopenhagi  ::)...
Firma nierzetelna , nie wywiązująca się z umów.

marzenna5:
Zamówiłam przejazd i po takiej opinii zaczynam się zastanawiać. A jakie jeszcze firmy jeżdżą na trasie Aarhus - Poznań
wyjazd z Danii we wtorki.
Może ktoś coś wie?

willy:
Seven-tour to cwaniacy jakich mało. Mają dożywotniego bana tutaj.

happybeti:
I tak się ogłaszają- udając prywatne osoby :-\. Dopabuse, gdy zadzwonisz, okazuje się, że to te "przyjemniaczki".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej