Regionalne > Odense

Zabawa andrzejkowa w Odense

<< < (4/6) > >>

Samir Salman:
Witam wam wsystkim :)

Jestem Samir Salman, urodzilem sie w polsce (gdansk) ale jak mialem 2 latka wyprowadzilem sie do Danii i tam mieszkalem do 20roku zycia - jakies 6 miesace temu przyjechalem to trojmiasta.. W danii mieszkalem w Odense, i teraz za 2 miesace jak wroce takze wracam do Danii..

Fajnie widac ze jakos sie tam trzymacie, np. robic impreze na andrzejki itd ;) ..  Moze kiedys sie dolacze :P

Dunski jezyk znam 110% a polski sie staram jak naj bardziej ..

Samir Salman

faraon:
witam.nie mogłem uczestniczyć w zabawie andrzejkowej w Odense.jestem ciekawy jak było.?udało się ?polonia dopisała???pozdrawiam wszystkich.

neletop:
Zabawa sie odbyla. Bylo nas okolo 45 osob, co nie jest rewelacyjna iloscia, biorac pod uwage ilu Polakow jest na Fionii.
Wielu Polakow narzeka, ze brakuje polskich imprez, miejsc gdzie sie mozna spotkac, ze czuja sie samotni...
Chyba jednak tak nie jest, bo gdyby tak bylo to frekwencja powinna byc wieksza.
Zabawy sa organizowane tylko 3-4 razy w roku.
Ale taki jest chyba urok  ??? Polakow, ze kochaja narzekac, biadolic. Pozniej wszystko spala sie na panewce.
Wiem co pisze bo w zwiazku dzialam juz ze 20 lat.
No jeszcze jednak my dziewczyny mamy troche zapalu i planujemy zabawe karnawalowa ;).
BRAKUJE NAM DJ-a.
Naprawde nie ma nikogo kto by sie mogl tym troche zajac?

romeo20:
frekfencja była słaba bo to kiepski pomysł na organizację imprezy w Piątek wielu polaków tu w Dani jeszcze w soboty musi chodzic do pracy a niekiedy i w niedzielę więc piątek imprezowy zawsze będzie slaby a jeżeli chodzi o Sylwestra to by był niezły pomysł

kasiahansen:
Romeo, frekwencja byla slaba nie dlatego, ze to kiepski pomysl tylko brak checi. Jezeli chodzi o Sylwestra to proponuje zebys sam sprobowal cos zorganizowac, zobaczymy jak Tobie wyjdzie. Ja chetnie pokrytykuje po zabawie. Powodzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej