Ogólne > Podatki

skat a alimenty z danii

(1/4) > >>

skat:
Mam pytanie bardzo wazne dla mnie i jesli ktos moze to prosze o pomoc.Drugi miesiac dostaje pismo ze SKATU nie mam pojecia oco tam chodzi bo nie znam jezyka dunskiego,od  dwuch miesiecy mam placone alimety z Danii czy chodzi o podatek?czy tam alimety sa opodatkowane?i czy ja mam to placic?bo nic z tego nie rozumie .Bardzo prosze o pomoc

mala_z_Aarhus:
Nie wiem czy ma pan ochote, ale umieszczenie skanu dokumentu bardzo by pomoglo...prosze wykreslic dane osobiste.

alimenty z danii a SKAT:
Skattecenter Tønder Bidrak(UHB)-Udlan Pioner Alle 1,6270Tønderjest to adres ze SKATU NIE MAM SKANERA WIEC NIE MOGE PRZESLAC DOKUMETU

Nazwa dokumetu to(Ansøgning om fortsat udbetaling og afkrævning at underholdsbidrag)
Mieszkam w Polsce tutaj urodzilam syna ktorego ojcem jest obywatel danii ,syn jest niepelnosprawny a ojcu dziecka nie bylo to na reke u go zostawil.Prosze o pomoc w tej sprawie

Klingon:

--- Cytat: alimenty z danii a SKAT w 10 Lis 2008, 11:38:18 ---Ansøgning om fortsat udbetaling og afkrævning at underholdsbidrag
--- Koniec cytatu ---
translate.google.com przetlumaczyl:
"Wniosku o płatność i nadal gangsterstwo, że alimenty"  ;D
A chodzi o Podanie o kontynuacje wyplacania i sciagania alimentow. Trzeba wiec wypelnic i odeslac.

Jomir:
Hehe... translate.google dobrze gada :) no bo jak alimenty trzeba sciagac, to przecie gangsterstwo :)
Znaczy CI co placic nie chca sa gangsterami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej