Ogólne > Podatki
skat a alimenty z danii
Klingon:
--- Cytat: Mirra w 10 Lis 2008, 15:22:19 ---Znaczy CI co placic nie chca sa gangsterami.
--- Koniec cytatu ---
Nie, trzeba gangsterstwa żeby ściągnąć (afkrævning = gangsterstwo ;D).
skat:
--- Cytat: alimenty z danii a SKAT w 10 Lis 2008, 11:38:18 ---Skattecenter Tønder Bidrak(UHB)-Udlan Pioner Alle 1,6270Tønderjest to adres ze SKATU NIE MAM SKANERA WIEC NIE MOGE PRZESLAC DOKUMETU
Nazwa dokumetu to(Ansøgning om fortsat udbetaling og afkrævning at underholdsbidrag)
Mieszkam w Polsce tutaj urodzilam syna ktorego ojcem jest obywatel danii ,syn jest niepelnosprawny a ojcu dziecka nie bylo to na reke u go zostawil.Prosze o pomoc w tej sprawie
--- Koniec cytatu ---
witam ponownie i dziekuje za pomoc w mojej sprawie.Ale bylam na stronie translator .google i niestety nadal nic nie wiem poniewaz litery jakie sa w slowach jezyka dunskiego nie sa mozliwe do przetlomaczenia
Klingon:
Ansøgning om fortsat udbetaling/afkrævning af underholdsbidrag
Moze jakas dobra dusza sie znajdzie - jezeli nie to w weekend bede zmuszony znowu zostac bohaterem. ;D
Tula:
--- Cytat: Klingon w 11 Lis 2008, 12:00:04 ---Ansøgning om fortsat udbetaling/afkrævning af underholdsbidrag
Moze jakas dobra dusza sie znajdzie - jezeli nie to w weekend bede zmuszony znowu zostac bohaterem. ;D
--- Koniec cytatu ---
Ewentualnie sama zainteresowana znajdzie tlumacza z dunskiego w swoim miescie. Powinna, jesli jej zalezy.
Tula:
Juz jest do tego tlumacza link na forum; zdazylismy go tez obsmiac dosc konkretnie ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej