Ogólne > Tłumaczenia

Prosze o przetlumaczenie-szpital

(1/2) > >>

aneczka:
Da vi på henvisningspapiererne fra din  læge kan se, at du tidligere har haft en kompliceret fødsel eller der er andre forhold som nødvendiggør en lægelig vurdering, vil vi tilbyde dig en lægesamtale her på Hvidovre Hospital, når du er i ca. 30. graviditetsuge.

Dziekuje bardzo.

mala_z_Aarhus:
Na zaswiadczeniu od lekarza mozemy zobaczyc, ze mialas wczesniej trudny prod/ porod z komplikacjami lub sa inne przyczyny, ktore powoduja, ze rozmowa/badanie lekarskie jest konieczne.
Dlatego zapraszamy Cie na rozmowe z lekarzem tutaj w Hvidovre Hospital, kiedy bedziesz w 30. tygodniu ciazy.

aneczka:
Dziekuje bardzo za tak szybka odpowiedz. Kurcze to ja juz nie wiem na dzis mam wizyte w szpitalu wlasnie w tej sprawie wiec to oznacza ze albo bede miala jeszcze jedna albo ta dzisiejsza odwolana. Pozdrawiam

Klingon:
Dobrze sklada sie ze bedziesz w szpitalu dzisiaj (nie pisze ze dzisiejsza wizyta jest odwolana) to przy okazji mozesz zapytac czy chodzi o nowa wizyte i ewt. zamowic czas. :)

Manior:
Tam w tekście było: "proponujemy Ci rozmowę z lekarzem". Więc trzeba zamówić wizytę. Pewnie to dziś zrobiłaś ?

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej