Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
mala_z_Aarhus:
Ciekawe, kiedy sie tu wpisze z postem: Pracuje pod duzym napieciem. :D
Ogolnie: ja mam w druga strone, czesto udzielam komus lekcji i siedze 2-2,5 godz. kiedy mi placa jedynie za 1. Od tego miesiaca - lutego- koniec z tym.
marta_malgorzata:
Mala, trzymaj sie i nie dawaj.
:-)
Glowa do gory.
P.s . wlasnie przegralismy z chorwacja:-(((((((( >:( f...k
Klingon:
--- Cytat: Emiliani w 30 Sty 2009, 14:06:59 ---Ja narzekam i poki co bede narzekac. Stan ducha siedzi w naszym srodku. I czasami ne mamy wplywu na nasze nastroje , one sa poza nami. Z czego mam sie cieszyc (poki co) ..
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli jesteśmy w złym nastroju to nie ma sensu używanie naszego rozumu by pogłębiać się w tym stanie. Masz rację że nie możemy komunikować się z tą częścią mózgu która steruje naszym nastrojem poprzez logiczne argumentowanie ale możemy poprzez cieszenie się z byle czego a że dla tej części mózgu logika jest nie znana to nigdy nie odkryje że tak naprawdę to nie ma żadnego powodu się cieszyć. ;D
W ten sposób dołożymy do tysiąca codziennych uczuć, pozytywne uczucia i w sumie poprawimy nasz stan psychiczny - tak se myśle. :-\
[Posted on: 30 Styczeń 2009, 22:51:26]
Kiedyś w tv pokazywali grupę ludzi na Placu Ratuszowym w Kopenhadze śmiejących się do rozpuku z niczego. Myślę że to pomaga i śmiejącym i ludziom którzy ich obserwują, bo też się śmieją. ;D
dir333:
Czasami to mi napradę nic, ale to nic sie nie chce.
Zapodaję linka - przechodzi :) ;
http://www.milanos.pl/video.php?cat=11&id=70386
Tula:
Ulamal mi sie zab :(. Jakbym miala malo wydatkow...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej