Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (29/105) > >>

teddy:
Mirra dom jak dom nie ten bedzie inny/pozytywnie/.Ale co kryzys zrobil z Klingonem.  Gdzie jest Klingon,gdzie jest ten dusza czlowiek z anielska cierplowoscia. Kto odpowie ?.Sprobowalem juz na wyszukiwarce i guzik z petelka. hihi . Z kim teraz  pogadamy o podatkach.

Jomir:
Z tym Klingtonem to masz racje. Juz mnie dzisiaj kolezanka pytala.
Ja sobie mysle, ze Klington ma w nosie kryzys i dupke wygrzewa na jakiejs slonecznej wyspie  ;D

teddy:
Mirra Boze Drogi nie Klington tylko Klingon ,teraz to napewno juz do nas powroci .

Tula:
W kwestii informacyjnej, Klingon sie pozegnal i wracac nie ma zamiaru. Ku wielkiemu zalowi naszemu, ale ma dobre powody.

Bede trzymac kciuki, zeby meza Ci nie zwolnili, Mirro. Z kryzysem to rzeczywiscie nieciekawie, dzis w szkole wlasnie hiobowe wiesci o zwolnieniach w pracy przyniosla kolezanka z wydawnictwa, kolezanka architekt i kolega informatyk :o. Normalnie czasami az dobrze byc zwykla szara sprzataczka ;).

Jomir:
No tych piecdziesieciu co ma byc zwolnionych u meza w pracy to tez informatycy.
Sprzedawali nowoczesny osprzet dla firm telekomunikacyjnych. Wiadomo w czasie kryzysu, oszczedza sie na nowoczesnych technologiach i to mojego meza firma odczula bolesnie....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej