Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
Svaria:
Znakomicie ??
Stary a co ty bedziesz robil przez weekend zamiast sie uczyc. Przecierz dzien bez nauki to istny powod do narzekan :D
A tak powaznie to GZ :)
Witala:
a ja uczę się dopabuse od 3 tygodni
jestem zflustrowana, jest taki niski poziom na zajęciach, w tym tempie to nauka potrwa 10 lat:(
[Posted on: 27 Marzec 2009, 18:44:53]
Moje gratulacje K3!
Tula:
--- Cytat: Witala w 27 Mar 2009, 18:46:38 ---a ja uczę się dopabuse od 3 tygodni
jestem zfrustrowana, jest taki niski poziom na zajęciach, w tym tempie to nauka potrwa 10 lat:(
--- Koniec cytatu ---
Zdaj modul i zmien szkole :)
vera:
Nigdy tu nie pisałem ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
Zgubiłem tablice i nawet nie pamiętam kiedy, zgłosiłem co by mandatu nie dostać jako extra dodatek. Tam mi jednak nie pomogli telefonicznie. Muszę iść do urzędu osobiście odstać swoje zostawić 600 koron. Zastanawiam się czy czasem nie zadzwonić na policje i poinformować ich ze taki a taki delikwent śmiga bez blachy bo jak mnie dupną mandacik jak się patrzy. A najlepsze to to ze sprawy urzędowe z tablicami będę miał czas załatwić po świętach.
polscy przełożeni w pracy:
PRZYJECHAŁA TAKA "PANIUSIA" Z POLSKI DO DANII,ZŁAPAŁA DUŃCZYKA ZA MĘŻA I TERAZ UWAŻA SIE ZA WIELKĄ DUNKĘ I POMIATA POLAKAMI JAK TYLKO MOŻNA...MÓWI O NAS CI POLACY ..WY POLACY....NIE TOLERUJE OSÓB,KTÓRĘ SĄ MĄDRZEJSZE OD NIEJ I POZBYWA SIĘ ICH Z PRACY OT TAK...
JEST WŁAŚNIE W KOPENHADZE TAKI HOTEL W KTÓRYM TA PANIUSIA KRÓLUJE I NIE MA ŻADNEGO SPOSOBU NA POZBYCIE SIĘ JEJ...CI,KTÓRZY PRÓBOWALI JUZ NIE PRACUJĄ. NIKT NIE WIE JAKIE SA POWIĄZANIA JEJ Z WŁAŚCICIELAMI.
ZASTRASZA LUDZI NA RÓŻNE SPOSOBY I WYZYWA OD NAJGORSZYSZ....
A PRAWIE WSZYSCY TO TOLERUJĄ,BO ZAROBKI SĄ DOBRE I OGÓLNIE NIE MA NA CO NARZEKAĆ...TYLKO TA PANIUSIA CIĄGLE SNUJE INTRYGI....
MA KTOŚ MOŻE POMYSŁ CO W TAKIM WYPADKU MOŻNA ZROBIĆ??????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej