Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (70/105) > >>

vera:

--- Cytat: Baumi w 20 Gru 2009, 09:14:30 ---Jechałem jak zawsze w kierunku Olszyny. W Danii nie mogłem rozpędzić samochodu więcej aniżeli do 90-tki. Zaraz za granicą z Niemcami autostrada została zamknięta a ruch przekabusewany na pierwszy zjazd (z daleka już było widać spory korek). Jechałem przez jakieś wiochy by w końcu wyjechać na obwodnicy Hamburga (drogi przez te wiochy ogólnie dość mocno zasypane i tylko rozjeżdżone, więc sporo czasu tam straciłem). Ogólnie drogi w Niemczech ładnie odśnieżone i posypane solą, więc nie było problemów, jednak ciągle prószył śnieg i nie można było "szarżować" :P Kolejny korek jak się nie mylę był za obwodnicą Berlina (znów zjazd i kilkadziesiąt KM przez wiochy by powrócić na autostradę). O dziwo w Polsce brak korków i drogi ładnie odśnieżone (przynajmniej A4). Fakt, iż zamarzł mi płyn do spryskiwaczy w zbiorniku (kto by pomyślał o zmianie na zimowy jak się jedzie do PL w zimę :D ) powodował iż prawie nic nie widziałem, więc oczywiście redukcja prędkości i postoje na mycie szyb... Tak czy owak, cieszę się, że dojechałem bez problemów, bo widzieliśmy kilka samochodów w rowach ;)

--- Koniec cytatu ---

dzięki, no to wesołych i szerokości w drodze powrotnej

madzialenasz:
Rany !!!! Nie che mi sie uczyc, nie che mi sie pisac wypracowania!!!
Pierwsza czesc zrobiona na pytania odpowiedzi sa "na brudno". Ale jak zaczne czyta i poprawiac  to wyjdzie wielkie...jajo.
Juz nie moge dluzej odkladac.... ::)

neletop:
A ja do ciasta zamiast cukru dalam sol. Cale 400 gram.

Jomir:
A ja mam dosyc prania...
Mam wrazenie, ze mieszka u nas stonoga (noz miliony skarpetek!!! ) Ostatnio wysnulam teorie, ze chyba psy w skarpetkach chodza, czyli dodatkowe 4 pary dziennie.
Pralka chodzi codziennie, dzis wlaczylam po raz trzeci!!!
Dodam, ze mam pralke, w ktora wkladam na raz 8 kg!.
No niby przy tarze stac, ani wody ze studni nosic nie musze, ale i tak posortowac, zapakowac, przelozyc do suszarki, wywiesic, poskladac....
Godzina dziennie jak nic...

Nie dbaja ludzie o czyste ciuchy - problem.
Dbaja to tez problem :)
Sie nie dogodzi :)

Pankracy:

--- Cytat: neletop w 24 Sty 2010, 20:25:15 ---A ja do ciasta zamiast cukru dalam sol. Cale 400 gram.

--- Koniec cytatu ---
Wrzuć ziemniaka, może wyciągnie. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej