Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
Baumi:
Wreszcie w PL... niestety jechaliśmy 15h zamiast standardowych 10 :/ Do dupy z tą pogodą... myślałem, że jak pojadę w nocy to może mniejszy ruch będzie... z tego co widziałem na drodze to tysiąc innych polaków też wpadło na ten genialny pomysł... Najbardziej jednak rozwalało mnie to, że na każdym postoju widziałem grupki polaków wysiadających z VAN'ów i tylko kur** i chu** na wszystkie strony... i jak tu nie ukształtować sobie wizerunku polskiego "robola"... szkoda słów...
vera:
--- Cytat: Baumi w 19 Gru 2009, 19:32:24 ---Wreszcie w PL... niestety jechaliśmy 15h zamiast standardowych 10 :/ Do dupy z tą pogodą... myślałem, że jak pojadę w nocy to może mniejszy ruch będzie... z tego co widziałem na drodze to tysiąc innych polaków też wpadło na ten genialny pomysł... Najbardziej jednak rozwalało mnie to, że na każdym postoju widziałem grupki polaków wysiadających z VAN'ów i tylko kur** i chu** na wszystkie strony... i jak tu nie ukształtować sobie wizerunku polskiego "robola"... szkoda słów...
--- Koniec cytatu ---
zostaw tych pajaców ;D opisz jak autostrada i reszte dróg w PL. Jak dróżka kolego??? ;)
fiona:
--- Cytat: Q7 w 19 Gru 2009, 19:15:31 ---Ha ha ha ha w pewnym miasteczku na jutlandii w Brørup w markecie NETTO dzis przy kasie jedna pani ,,polka,, i za nia 3 polakow (oni nie wiedza ze to polka) rozmawiaja miedzy soba ,ale ma d.... ale ma cy.... wziol bym ja... ,tak wlasnie zachowuja sie tepe buraki z polski,trzech lbow tepych (pewnie pracownicy masarni z tasmy,idz tam, idz tu,wynies ,przynies,pozamiatraj) co nie wiedza ze ktos moze ich rozumiec.....dalszy koment... pozostawiam wam...I tak trzech polskich pajacykow z Brørup zostalo zdemaskowanych.Zal mi tych tepych oslow.
--- Koniec cytatu ---
Debili nie brakuje.
lilia:
Właśnie, Baumi, jak możesz, to przyznaj się, dokąd jechałeś? (że trasa przedłużyła się o połowę?)
Baumi:
Jechałem jak zawsze w kierunku Olszyny. W Danii nie mogłem rozpędzić samochodu więcej aniżeli do 90-tki. Zaraz za granicą z Niemcami autostrada została zamknięta a ruch przekabusewany na pierwszy zjazd (z daleka już było widać spory korek). Jechałem przez jakieś wiochy by w końcu wyjechać na obwodnicy Hamburga (drogi przez te wiochy ogólnie dość mocno zasypane i tylko rozjeżdżone, więc sporo czasu tam straciłem). Ogólnie drogi w Niemczech ładnie odśnieżone i posypane solą, więc nie było problemów, jednak ciągle prószył śnieg i nie można było "szarżować" :P Kolejny korek jak się nie mylę był za obwodnicą Berlina (znów zjazd i kilkadziesiąt KM przez wiochy by powrócić na autostradę). O dziwo w Polsce brak korków i drogi ładnie odśnieżone (przynajmniej A4). Fakt, iż zamarzł mi płyn do spryskiwaczy w zbiorniku (kto by pomyślał o zmianie na zimowy jak się jedzie do PL w zimę :D ) powodował iż prawie nic nie widziałem, więc oczywiście redukcja prędkości i postoje na mycie szyb... Tak czy owak, cieszę się, że dojechałem bez problemów, bo widzieliśmy kilka samochodów w rowach ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej