Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
frisms:
znowu pada,nie wybiore sie dzis na jogging,na basen za chlodno jakos,a na rower nie chce mi sie ubierac tych "deszczowatych" ciuchow :(
lonewolf:
witajcie ludzie Hej ty lonewolf tydzien temu na moj watek tez takie wypracowanie wkleiles napisz cos od siebie a nie ciagle wklejasz jak teraz za strony bryk.pl wystarczy zaznaczyc dowolny kawalek twojego tekstu i juz mamy heheehh pozdrawiam
Na ktory to przez Ciebie rozpoczety watek wkleilem seba08 jakis tekst bo nie pamietam, a tak ogolnie to staralem sie znalezdz wyczerpujaca dla jamjuranda informacje na pytanie wiec szukac zagadnienia tez trzeba umiec i w kazdym przypadku korzysta sie z jakichs zrodel informacyjnych w tym wypadku akurat bylo najprosciej znalezdz wiec w czym problem?
frisms:
--- Cytat: lonewolf w 20 Wrz 2011, 21:26:13 ---witajcie ludzie Hej ty lonewolf tydzien temu na moj watek tez takie wypracowanie wkleiles napisz cos od siebie a nie ciagle wklejasz jak teraz za strony bryk.pl wystarczy zaznaczyc dowolny kawalek twojego tekstu i juz mamy heheehh pozdrawiam
Na ktory to przez Ciebie rozpoczety watek wkleilem seba08 jakis tekst bo nie pamietam, a tak ogolnie to staralem sie znalezdz wyczerpujaca dla jamjuranda informacje na pytanie wiec szukac zagadnienia tez trzeba umiec i w kazdym przypadku korzysta sie z jakichs zrodel informacyjnych w tym wypadku akurat bylo najprosciej znalezdz wiec w czym problem?
--- Koniec cytatu ---
ah,po to jest narzekalnia zeby narzekać ;D nie kłócić sie chłopaki ! :-*
seba08:
No dobra ,niech będzie pokój...SamotnyWilku zwracam honor ,mozliwe że była to niepotrzebna zaczepka. Miłego Dnia
Dana:
A mnie sie zrobil "zastrzal" w palcu wskazujacym i jak w koncu poszlam do lekarza, bo juz nie moglam wytrzymac tego bolu, to mnie odeslal do szpitala, gdzie mi zerwali paznokcia. Znieczulenie nie zadzialalo do konca... Koszmar!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej