Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
frederiksberg :):
Jezeli te 30 milionow emigrantow to ci ktorzy przyplywaja na lodkach z Afryki Polnocnej to chyba mozna sie bez nich obejsc . Tak sobie skromnie sadze ;D
jamjurand:
Sadze, ze Ci z Afryki sa nieco lepsi bo nie maja nadrzednych celow religijno-politycznych, chca po prostu przezyc; muzulmanie natomiast chca sie zalapac by moc potem wszystko "zaadaptowac" wg.praw islamu (oczywiscie to wszystko lekko zgeneralizowalem :) ).
frederiksberg :):
Tyle ze wszystkie panstwa w Afryce Polnocnej to niestety panstwa muzulmanskie . Niestety dlatego ze wiekszosc lodkowych uciekinabusew z nich pochodzi .
jamjurand:
Napomkne tylko, ze z polnocnej Afryki to oni "wyplywaja", przypuszczam, ze wiekszosc ucieka z zacofanych panstw lezacych w srodkowej Afryce. Ostatnio jednak rowniez duzo z Libii czy Tunezji.
Jestem przekonany, ze wzmocniona dunska kontrol graniczna miala glownie (i nieoficjalnie) cel w zatrzymaniu "nowych" z Afryki.
kamiladk19:
;D ja to mam dopabuse problemy : spakowac do sboty 17:00 swoje manele co zajmuje caly bus..w sobote rano isc jeszcze za ta maszyna zapakowac to wszystko,przewiesc i rozpakowac na 15 dni.....bo dopabuse od 15 mozna sie wprowadzic do swojego mieszkania.
ja i moja fasolka mamy juz od tego mdlosci.....ble!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej