Ogólne > Hydepark
wywóz auta z dani do polski
Grzegorz_Odense:
.
Jezeli ma sie dowód rejestracyjny samochodu to mozna kupic tablice graniczne na policji . Tez za 1100 kr .
Bez papierów bedzie na pewno problem . Wtedy prosze sie ewentualnie skontaktowac ze mna poczta wewnetrzna ( skrzyneczka z listem w rogu ) .
anomin:
jak mozesz to podaj mi emaila lub mi odpowiedz na mklempert@wp.pl
wielebny:
autko powyzej 10 bez tablic i jak ci tam pisze ze na eksport to to nie dostaniesz tablic do wyjazdu tak szybko au tko musi miec wazny przeglad a po wyzej 10 lat chcac blachy przejazdowki to i tak musisz jechac na dunski przeglad zeby zatwierdzili przeglad autko kazde autko powyzej 10 lat wyprowadzane z dani chcac odzyskac podatek musi miec zrobiony przeglad tuz przed opuszczeniem dani musi byc w formie jak mowia dunczyc jak zatwierdza mozesz wyjechac na tablicach przejazdowych iprzeslac im dowod sprzedazy autka alba dowod przerejestrowania go na polske lub niemcy i jeszcze dostaniesz jakis zwrocik podatku za to autko tylko jak tak chcesz to musisz chyba juz nie pamietam 10 dni wczesniej powiadomic skat o takiej akcji i przedstawic dokumenty
no juz nie pamietam co tam chcieli pozniej tablice eu i 30 dni szalenstwa jezeli autko dk wyjedzie na lawecie nie mozesz sie starac o zwrot podatku no chodzi mnie tu ze musisz mu zrobic aktualny przeglad wazny i wtedy na lawete zeby kilosow nie trzaskac
Idris:
O matuniu najmilejsza ktoś sobie postawił za punkt honoru odkopać najstarszy watek na polonii czy ki diabeł?
beatrycza:
Idris,nie wymieniaj "zlego" przy "wielebnym" ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej