Regionalne > Odense
Porod w OUH
Gosc Odense:
Witam wszystkich.
Chcialabym zwrocic sie z prosba o rade wsystkie mamy ktore mialy okazje rodzic w Odense Univesitetshospital.
Tak sie sklada, ze za pare dni, tygodni bede tam rodzila i interesuja mnie wszystkie informacje co do tego co nalezy tam ze soba wziac, jak wyglada atmosfera w trakcie i po porodzie itp. Mam co prawda liste "niezbednych" rzeczy w jezyku dunskim, ale np. nie znalazlam w spisie pizamy - czy to niedopatrzenie czy tez w OUH zaraz po porodzie "wskakuje sie" w rzeczy codzienne? Poza tym chetnie sie dowiem czy ktos z personelu pokazuje jak zajac sie maluchem - przewijac itd. Moja ciekawosc jest tym wieksza, gdyz jest to moj pierwszy porod i czuje sie troche zagubiona.
Bede niezwykle wdzieczna za wszelkie informacje.
Gosc Odense:
Czyzbym byla pionierka ???
Jomir:
Moze zmien tytul ogolnie na porod to CI chociaz dziewczyny napisza jak to wygladalo w innych szpitalach. Nie sadze by byly wieksze roznice.
Gosc Odense:
Dziekuje Mirra za rade. Chetnie tak bym zrobila tylko... nie wiem jak teraz zmienic temat a nie chce zasmiecac forum kolejnym, tym samym watkiem :-\
Jomir:
W Hydeparku jest watek MLODE MAMUSIE W DANII, tam dziewczyny opowiadaja o swoim macierzynstwie i ciazach, wiec moze tam zapytaj dziewczyn?
Tez nie wiem, jak zmienic tytul watku, popros moze kogos z Moderatorow: Mala z Arhus, Tula, Juta, Margaret Michel, Willi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej