Ogólne > Podatki

zwrot za urlop

(1/4) > >>

ptakula:
pracowalam w DK caly zeszly rok (dokladnie od pazdziernik 2007-grudzien 2008). Mialam kontrakt bezterminowy oraz stala pensje. Z tego co wiem jak ma sie miesiaczne wynagrodzienie pracodawca placi mi za urlop , a nie ferie penge office. Jak mam obliczyc ile mi sie nalezy pieniedzy za urlop? jesli przpracowalam caly rok styczen-grudzien 2008, nie mialam urlopu w tym okresie i z dniem 30 grudnia rozwiazuje umowe o prace z tym pracodawca?wiem ze powinien mi wyplacic wynagrodzenie za niewykorzystany urlop, ale ile ? na odcinkach od wyplaty mam takie pozycje: Feriep. Grundlag: 246 tys; Ferietillæg: 2640; Ferieberet. Løn1: 264 tys; Udb. Feriet. U/Pens 720. Moze ktos ma jakies info?

Klingon:
Przy wynagrodzoniu miesiecznym pracodawca wyplaca wynagrodzenie za pelny miesiac bez wzgledu na ewt. swieta lub urlop. Przez rok wypracowujesz prawo do co najmniej 5 tygodni urlopu (25 dni). Nie wiem jak otrzymuje sie pieniadze za swiete (SH-penge) i za urlop (feriepenge) w przypadku zwolnienia. Zapytaj pracodawce.

pudzian:
witam mam pytanko jak jest z tymi urlopami bo ja jerzdze co 2 miesiace do polski ale niemam nic płacone jak to jest bo mam stalom prace żółtom karte meldunek i takie tam czy mi sie wogule nalerzom sie pienadze za urlop pracuje legalnie od czerwca 2008 za info dzieki wielkie

Klingon:
Urlop wypracowany w 2008 roku mozesz wybrac miedzy 1 maja 2009 i 30 kwietnia 2010.

pudzian:
tak tylko czy to som ferjepenge czy całkiem coś idnego bo wlasnie tego niewiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej