Ogólne > Podatki

ferie penge

<< < (3/8) > >>

mona:
Czy jest ktos,kto moze jeszcze potwierdzic owa informacje? Na moim feriekort dalej jest napisane,ze ma byc wypelnione przez pracodawce ,A-kasse lub komune.

roga:
Bardzo ciekawa zmiana (jezeli tak jest faktycznie). U mnie rowniez odsyla sie do podpisu pracodawcy, kumune itp.

kama:
http://www.atp.dk/X5/wps/wcm/connect/ATP/atp.dk/index/privat/feriekonto/

Witam,
mój mąż w tym roku nie podpisywał niczego, wpisał tylko datę mówiącą w jakich dniach będzie miał urlop.
Dni te będą w czerwcu a pieniążki z Ferien już mamy na koncie.
W zeszłym roku faktycznie blankiet podpisywał jego szef z tym że również były one miesiąc wcześniej aniżeli planowany urlop.
pozdrawiam.

mona:
Z informacji,ktore zdobylam wynika,ze jezeli masz feriekort to twoj pracodawca podpisuje a jezeli dostajesz feriebevis to robisz to na nowych zasadach,czyli sam. Teraz nasuwa mi sie pytanie: jaka jest roznica miedzy feriekort a feriebevis?

kop2500:
feriebevis to jest druk podajacy ile masz pieniedzy na wczasy i jesli to nie zgadza sie to skontaktuj sie ze swoim pracodawca
feriekort to wypelnia sie i wysyla sie do nich z danymi i podpisem i pieniadze beda wplacone na konto danej osoby
i juz sami wypelniamy ten druk tylko jak ktos nie pracuje i jest na zwiazkach badz pod komuna to oni musza to podpisac i wtedy od nich nic nie uzyskuje sie przez ten czas ile dni na wczasy ma sie

[Posted on: 10 Kwiecień  2009, 14:05:51]
masz tam napisane ile dni masz na wczasy i od kiedy mozesz rozpoczac je tzn. od 1-ego maja 2009 do 30 kwietnia 2010, wpisz np. 01 05 09 wpisz wszytkie dni i bedziesz miala cala kase na swoim koncie no i wpisz numer konta bankowego, gwarantuja ze pieniadze beda na koncie 14 dni przed rozpoczeciem wczasow ale moga byc wczesniej

[Posted on: 10 Kwiecień  2009, 14:09:34]
no i podpisz go  ;D i wyslij w tej zalaczonej kopercie ale musisz znaczek kupic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej