Ogólne > Podatki
ferie penge
kop2500:
ja nikogo nie oceniam tylko doradzam bardziej szczegolowo
trzeba sobie pomagac 8)
mawi:
--- Cytat: kop2500 w 19 Kwi 2009, 01:50:25 ---nie musi byc nic stratny ma na wybranie tych pieniedzy rok czasu do 30 kwietnia 2010, wiec moze znajdzie inna prace do tego czasu badz wroci do polski
[Posted on: 19 Kwiecień 2009, 01:43:13]
sami eksperci udzielaja sie i zle doradzaja :o luz blus i orzeszki
[Posted on: 19 Kwiecień 2009, 01:44:49]
pieniadze nie przepadna chyba ze zapomnisz o nich, po uplywie danego roku wyplat na wczasy, jesli jestes na zwiazkach badz pod komuna to podajesz im druk wczasowy i oni ci go podstepluja i podpisza i zamiast dotacjii od nich otrzymasz pieniadze wczasowe od urzedu co tym zajmuje sie
--- Koniec cytatu ---
no tak to ja wiem przecież o to bym się nie martwiła chodzi o poprzedni rok rozliczeniowy , ma czas do 30 kwietnia 2009 , i pytanie czy te pieniądze przepadną czy przejdą na następny rok rozliczeniowy jak ich nie wybierze , piszesz ze podpiszą druk i zamiast dotacji otrzyma ferie penge i właśnie to mu sie nie opłaca bo wychodzi mu mniej i jeszcze traci pieniądze z ferii
Tula:
Jesli chodzi o poprzedni rok rozliczeniowy, to w przypadku niewybrania na czas przepadaja. Zwazywszy na to, ze zostalo 11 dni do konca kwietnia, na miejscu znajomego pospieszylabym sie.
mirekkph:
Czy moze moge prosic o wskazanie gdzie mam kliknac aby sprawdzic ile mam odlozonego ATP oraz gdzie moge sprawdzic w moim profilu czy feirekonto ma dobry moj numer konta bankowego
pozdrawiam
Tula:
Najpierw musi Pan zamowic kod dostepu na stronie www.atp.dk Kod przyjdzie na Panski adres, jaki zostal podany w folkeregistret. A co do konta, jesli ma Pan nemkonto, to oni automatycznie dostaja do niego numer i sami wiedza, gdzie pieniadze przeslac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej