Ogólne > Podatki

powrót do Polski

<< < (3/4) > >>

Roslinka:
Pewnie wyjasniaja sprawe z pracodawca i cos tam nie gra. A czy dostales wyplate i lona za styczen? bo cos mi wyglada ze pracodawca trzymal cie na czarno w 2009 skoro pan w skacie nie mial nic na ciebie w komputerze. Poczekaj jeszcze troche cierpliwie.

yoursoul:

Skattecenter Skive
Sdr. Boulevard 14
7800 Skive

http://www.skive.dk/borgerservice/dit+borgerservicecenter/skat+opkr%C3%A6vning

robwag:
serdeczne dzięki za odzew i za adres skatu. ROSLINKA ja w styczniu pojechałem do dani dopabuse koło 26-go i pracowałem do 13-go lutego,dostałem za ten okres pasek i swiadectwo pracy z dn 13.03 2009 (znowu pocztą i to dopabuse pod koniec marca),nie pracowałem w ogóle w grudniu 2008,a poza tym szef kazał mi zrobić kurs ,przelał mi kasę na niego przed wyjazdem do PL.a póżniej mi ją zabrał.czy na podstawie pasków z wypłat jest szansa rozliczyć sie w PL.a może ktoś na podstawie owych pasków jest w stanie mi określic jak wygląda sytuacja z duńskim podatkiem W zeszłym roku 2007 miałem dopłatę 1000 koron,ale pracowałem u jednego pracodawcy,a teraz u dwóch .Szczerze mówiąc juz nie wiem co mam myśleć i robić!!!Czy jak wyślę maila do SKIVE ,to penie dadzą mi jakas odpowiedż??????

robwag:
no tak ale adresu mailowego do skatu na tej stronce YOURSOUL nie mogę nigdzie znależć !!!!albo jesten ślepy??????????

Tula:
Adres mailowy do skata jest ten sam na cala Danie: skat@skat.dk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej